burcuozturk Annişler ne zaman hissettiniz siz yaa ben 16+3 üm daha erken ama 4 gözle bekliyorum oynaşmasını ayyy çok heycanlıyım☺️☺️☺️☺️
Denizbetul burcuozturk canım hiç acele etme bende 18. Haftada kalp atışı gibi hissettim 20 den sonra tekmelemeye başladı şimdi 28. Haftadayim yatarken annecim lütfen biraz dur da uyuyayım diyorum
Muhammedamine burcuozturk ben 21. Haftada hissettim canım Normal olanda 18-24 arası ilk gebelikte doktorlar 20 den önce zor diyor
Gzmhkn 18.haftam da yawaş yawaş hissetmeye başlamıştım. Tam olarak 20.haftamda hissettim oğluşumu. Biraz sabır annesi az kalmış ;)
burcuozturk Cismmpoyraz48 18. Haftayı bekliyorUm bende 4 gözle hem randevumda var bebişi görücemm☺️☺️
burcuozturk Denizbetul ayy canımm öylemii ne diyim Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız en güzel tekme bunlar sanırım☺️☺️
Sinemezgi 18. Haftamda hissetmeye başladım öncesinde bağırsak hareketi gibi geliyordu ama artık tam hissediyorum 19+6 yim inanılmaz duygular 🤗🤗
leylacann 14+1 bazen sırt üstü yatarken bi seğrime hissediyorum..herkes ilk hissetmenin öyle olduğunu söylüyor..
burcuozturk leylacann bazen çoook az hisediyorUm ama bağırsak hareketidir falan diye şey yapmadım az zaman sonra daha belirgin olur herhalde☺️☺️