Hanzade01 Kızlar 30+5 günlüğüz kilomuz 1960 gr, doktorumuz hem iri hem de uzun bir bebek olacak normal doğum yapamazsın diyor🤷🏻♀️ Sizce de erken bi karar değil mi?
Yaseminirmak Hanzade01 bir doktora daha danışın artık çoğu doktor normal doğum yerine sezeryana daha çok yöneliyor malesef ki
emine_ylmz Hanzade01 bana da öyle dedi canım bence de çok erken ben akışına bıraktım bebeğim nasıl gelmek isterse öyle gelcek inşallah iri bebek doğuran bir sürü Anne var burda benim annem de beni 4900 doğurmuş yapılabiliyor demekki doktorların bazen işine gelmiyor
Serap_35 Hanzade01 bende 30 haftalığım 42 cm 1700 gram bana da bebek iri yerinin dar olduğunu çok şiştiğini söyledi hem erken hem de sezeryan diyorlar nasıl olucak bilmiyorum asla sezeryandan yana değilim
Ozge Hanzade01 ben 36 haftadayım iki gün önce doğum şekli konuşuldu. O zamana kadar doğumun d si bile konuşulmadı ki 30dan beri 2haftada bir nst çekiliyor ona rağmen. Bence de biraz erken konuşmuş sanki.
Serap_35 Hanzade01 yaa bende tam tersi iki doğumdan da korkum yok ama normalden yanayım bakalım nasip
Htce1 Hanzade01 31+2yiz bugün kontrole gittim 2 kg olmuş bebeğin dedi doktor ama doğum için hala birşey konuşmuyoruz benzese çok erken konuşmuş doktorunuz