Selamcanim Duyguch01 bizim gelin abartısız 35 lik rakı içmişti. Hamileymiş garibim. Oğlan sapasağlam bu Arada. Bende normalde çok tüketmem ama Baya içmeye başlamıştım. Meğer hamileymişim. 🤣 27 haftalığım gayet sağlıklı şimdilik bebeğim.
Ozge Duyguch01 ben öğrenmeden 3gün önce yarım şişe şarap ve iki şişe bira içtim. Hala vicdan azabı duyuyorum ama nereden bilebilirdim ki 🙄
Duyguch01 melina2020 adetime 4 gün kaldı. Ama şüpheleniyorum. 10 gün öncede alkol aldım. Eğer gebeysem çok üzülürüm ve zarar vermiştir diye çok korkuyorum
nurcanqx Valla ben yılbaşında hamile olduğumu bilmiyordum eşim abim alkol alıyordu kendime bir bardak koydum 1 yudum içtim sonra kokusu kötü geldi içmedim eşime verdim iyi ki istemişim siz ne kadar kullandınız
Duyguch01 nurcanqx adetime 4 gün kaldı. Ama şüpheleniyorum. 10 gün öncede alkol aldım. Eğer gebeysem çok üzülürüm ve zarar vermiştir diye çok korkuyorum
Duyguch01 Selamcanim adetime 4 gün kaldı. Ama şüpheleniyorum. 10 gün öncede alkol aldım. Eğer gebeysem çok üzülürüm ve zarar vermiştir diye çok korkuyorum
Busssx Duyguch01 Ben tatildeydim her gece bira rakı balık yapıp tatilden gelmiştik adetim gecikmişti 1 hafta bende hava değişikli falan sanmıştım sonra bir de test yapayım ki anam çift çizgi 33 hafta bitiyor çok şükür bizim oğlan çok sağlıklı haftasından önde gidiyor korkmayın sizde birşey olmaz inşallah
[silindi] Duyguch01 3 duble rakı bi kadeh de şarap içmiştim çok üzüldüm sonradan doktora sordum bir şey olmaz ama başka içme dedi 😂
_mom97 Duyguch01 merak etmeyin henuz ortada gelismis bir bebek olmadigi icin ve sizin kaninizdan beslenen bir bebekte olmadigi icin bir zarari olmaz bende MR ve Rontgene girmistim bilmeden ilk haftasinda.. Sonra ogrenince cok vicdan yapmistim ama size yazdiklarimla karsilastim cevap olarak☺️