zeynepkk Selam kızlar 🌺 27+1 olduk ve yarın sabah Zeynep Kamil Hastanesi’ne muayene için randevu aldım ve şeker yüklemesi de yaptıracağım. Yaptıranlar bana bilgi verebilir mi? Kaç saat sürüyor, aç mı gerekiyor ve yapılan işlemler hakkında 🐣
Minik_prenses zeynepkk 3 tüp kan alınıyor İlki aç karnına 2.ilacı içtikten sonra 1 saat sonra 3.kanı ise 2.kandan 1 saat sonra 🥰
Bebisim1 zeynepkk bende devlet hastanesi de yaptirmistim. Sabah aç karnına gittim parmagimdan kan aldı sonra 50 Gr şekerli su aldım eczaneden onu 5 dk da içmem gerekti. İçtikten bir saat sonra kolumdan kan aldı ve bitti en fazla 1.5 saat sürdü işlemler
Bebisim1 zeynepkk ne kadar şekerli su alacağımı doktor söyledi 50 ml var 75 ml de var doktorun söylüyor hangisini alman gerektigini
11Merve zeynepkk sabah 8 buçuk gibi hastaneye gitmiştim önce 3 tüp kan aldı daha sonra içeceği kendisi veriyo eczaneden almıyosun onu içtikten sonra su nile içmemen gerekiyo tam 1 saat sonra tekrar kan alıyo öğleden sonrada sonucun çıkıyo zaten
zeynepkk Minik_prenses ilk kanı verdikten sonra kahvaltı yapabiliyor muyum yoksa sadece ilacı mı içiyorum 🐣 ve ilacı eczaneden sabah alıyorum dimi?
Minik_prenses zeynepkk hayır tüm kanları verene kadar hiç bir şey yemiyorsun o yüzden erken saatlerde gitmeni öneririm açlık insanı biraz zorluyor ben hastane kantininden almıştım Kadın doğuma muayen olduktan sonra 75 ml ilacı al ve kan alma yerine git diyor ordaki hemşireler yardımcı oluyor zaten 🥰
hunilimom zeynepkk 75 de ml de 3 defa 50 de 2 defa alınıyor kan canım o yüzden ben 9 bucukta başladım 11 buçukta bitmişti bütün işlerim ben yavaş yavaş içtim 15 dk da açık alanda beni çok etkilemedi
hunilimom zeynepkk inşallah canım doktoru gormuyorsun senin girisini felan yaptı mı? Gidip öyle mi baslican
zeynepkk hunilimom randevu aldım önce muayene olucam muayene esnasında söylicem şeker yükleme testi olmak istediğimi
hunilimom zeynepkk he anladım beni haftaya gel diye çağırmıştı birden içme 5 dk bitir denilir ama 3-4 yudumda bitirmeye çalış
zeynepkk hunilimom ay beni inşallah haftaya çağırmaz git gel yapamam bi daha 🤦🏻♀️ Evet yavaş yavaş içeyim zaten açlık ve susuzluk çok kötü