Battaniyeli Kızlar geçen sene pandemiden oturu sezeryan dışında refakatçi almıyorlardi şimdi durum ne acaba? Birde şehir hastanesinde ekstra ücret ödeyip tek kişilik ozel odaya geçme şansımız var mı acaba bilen var mı.
HurremSultan Battaniyeli cam sakura ise gördüğüm ger görevliye sordum öyle birsey yok dediler🥲 refakatçi olarak sadece bir kadın alınıyor ve değişim yasak. Baba doğum sonrası 10 dk çocuğu görüyor. Birde şuan gü de 2 kere yarım saat izin veriyorlar ziyaretciye
11Merve Battaniyeli bugün lütfi kırdarla görüştüm doğumu tek kişilik oda da yapıyosun duşun pilates topun falan var yanında kadın bi refakatçi kalabiliyo doğumu o oda da gerçekleştirdikten 2 3 saat sonra 2 kişilik odaya alıyolarmış
Hilalgun HurremSultan yani dogurunca mi alıyorlar yanında bayan yoksa sancı cekerken de biri oluyor mu yanında
HurremSultan Hilalgun sancı çekerken de oluyor canım. Ama yatağa bağlı çekiyorsun sancini genel devlet sorunu🥲 iyi mi kötü mü bilmiyorum belki de yetisemiyorlarldir. Ama yinede saatlerce yatağa nstye bağlı olmak çok can sıkıcı