Misssitare Bir an korktum ne yalan söyleyeyim.Bebeğim çok hareket ediyordu ilkinde bağırsak sesidir dedim ama ikincide olunca farklı bir ses olduğunu anladım. Hamilelik mucizelerle dolu🙆♀️ 28+3 haftalığız🥰
smallbaby Misssitare yaa nasıl oluyoki ben hiç duymuyıom vuruyo ediyo bebek ama çıt diye bi ses duymadım hiç 😕
Mrvgngrmz Misssitare yaa inanamiyorum demin ben de bi sen duydum hissettim de karnimdan geldiğini derken bu başlığı gördüm ben kendi kendime kurdugumu düşünmüştüm 33 haftaligiz bizde ve ben bu olayı şimdi öğrendim 😃
Fundatercuman smallbaby Valla bacım ben de duymadım 😂 34 haftalık olduk burda duyanları görünce de dert olmaya başladı bana bende mi problem var diye 😂 Ne bileyim ses falan yok yani acaba oldu da ben mi anlamadım bilemedim ki
Misssitare smallbaby eklem yerinden gelen çıt sesi gibiydi ama suyun içinden duyulan bi ses olduğuda belliydi. Bebeğim çok hareket ediyordu sanki çıkacak gibi vurup dururken duydum🙊
AysuL Canangnctr Yok o sizin dediğiniz hıçkırık. Bu çıt sesi sanki eklem çitlatma sesi gibi son günlerde çok sık duymaya başladım 😀
Annehayalim Bende 28 den beri duyuyorum ara ara doktorum not Alicam dedi doğduktan sonra çocuk doktoruna ileticem dedi kafamı karıştırdı burda çok kişide duyuyor genetik bence babamda öyleydi bende öyleyim namaz kılarken vs aşırı kirtlar kemiklerim