Fatmaugurdoku Naciyeylmz gün içinde değişik bir şey yedi mi ? Bı düşünün ne yediğini. Gidin bence doktor bı baksın biz ne desek şimdi olmaz ki 🤗ama kötü bir şey olacağını zannetmiyorum Allah’ın izniyle
1anne2bebe Naciyeylmz benim kızımdada aynısı olmuştu alerji demişlerdi . Bi şurup yazmıştı düzelmişti sonrasında
HurremSultan Resim çok net değil ama giydiği kıyafet yapmış olabilir mi ne giymişti? Birde havalar sıcak isilik olmuştur belki. Kanguru da falan taşıdınız mi?
2bebe1gebe Naciyeylmz benim kızımdada çıkmıştı ben sıcaktan oldu sanmıştım ama yinede içim rahat etsin diye acile gitmiştik hemen ve alerji çıkmıştı baya da bi kötüydü doktor dua et küçük dili şişmemiş demişti ve kaşıntı yapıyormuş bebeği rahatsız etmesin diye merhemle tekrarlaması için alerji damlası verip alerji bölümüne çıkarman gerekiyor hemen demişti böyle şeyleri ihmal etmeyin isilik te olabilir belki ama her ihtimale karşı doktora gidin
Melikemercimek Canım alerjiye çok benziyor hatta sen bu aralar sütlü tatlı,peynir,tereyağ veya sadece süt falan tükettiysen ondan olmuş olabilir çünkü çocuk alerjilerinin altında genelde süt alerjisi yatıyor .