[silindi] Eminedilanim ben başka bir işlem için genel anestezi aldım öncesinde solunum fonksiyon testi istiyorlar. Herhangi bir ilaca alerjiniz var mı?
NiceNice Eminedilanim Tam olarak fikrim yok ama neden yapmasınlar diye düşünüyorum …annem 2016 yılında fatıkdan ve safra kesesi ne almışlardı o zaman genel anestezi yapmışlardı ben annemi bildim bileli astım hastasıdır ….
Eminedilanim NiceNice benim solunum sıkıntım fazla çok daraliyorum korkuyorum tup bebekte sezaryan diyorlar ben normal istiyorum dayanırım diye dusunuyorum
NiceNice Eminedilanim Benim anneme önce bir rahatlatıcı bir iğne yaptılar ondan sonra ameliyathaneye götürüp orada anestezi vermişlerdi benim bebeğimde tüp bebek bebekleri normal doğuma izin vermiyorlar Epidural ya da spinal düşünmez misiniz?
Eminedilanim NiceNice spinal düşünüyorum paniklermiyim diye tansiyon düşmesi çok oluyormuş keşke normal olsa
NiceNice Eminedilanim Doktorunuza bir görüşün astım hastasına genel anestezi yapılabilir derse panikleyip paniklemeyeceğinizi anlatırsınız onu daha doğru bir yol izlemiş olursunuz