Kizlar benim cok buyuk bir sorunum var.nereye yazicagimi bilemedim burda sizlerle paylasmaya karar verdim.iki ay once kapali safra kesesi ameliyati oldum.ameliyat doktoru cok zorlamis normalde 1 saatte cikamm gereken ameliyat 3.5 saat surmus.
Ameliyattan cikinca cok assiri agrim oldu ordaki hemsireler bana cok tuhaf bakiyorlardi ama ben naz yapmiyirsun gercekten canim cok yaniyordu.neyse iki gun hastanede yattiktan sonra eve geldim ve uc gun sonra gogsune felaket derecede siddetli bir agri girdi sirtima dogru yayildi.daha once boyle bisey yasamamistim annemi cagirip anne ben ölüyorum dedim o kadar siddetliydi sonra ameliyattandir dedim.ama gecmedi surekli gelmeye basladi.ameliyattan 1 ay sonra baska bir doktora gittim bu arada yaralarimda cok ciddi iltihaap kapmisti ve cok aciyordu o yaralarin ustune cok agrili bir ultrasona girdim safra yoluna tas sıkısmasindan suphelenmistim ama bisey cikmadi narkozdan dolayi. Gelen kriz dedi.bir hafta sonra bisey kalmaz dedi ama 3. Aya giricem hala gecmedi aksine cok siddetlendi onceden gogsumden baslar mideme sonra sirtima vururdu simdi tam safranin alindigi yerden basliyip yayiliyir bagiriyorum apartman fuyuyor sesimi o derece kriz geliyor yurt disinda oldugum icin burda fazla gidebilecegim doktor yok tr den bilen bir doktoru arsdik ve dediki naskozun etkisi simdiye kadar surmez kesinlikle ameliyatta bir hata yapilmis dedi.ne kadar anlatsamda o aciyi tarif edemem size biyle bisey yasiyan varmi herhangi bir ameliyat sonrasi lutfen yardimci olun canim gercekten cok yaniyor