EsmaA5 Hanımlar tetenoz aşınızı kaçıncı haftada yaptırdınız ? Doktorunuzun demesiyle mi yaptırdınız ?
deletedmom351 EsmaA5 Sağlık ocağı yapıyor canım onlar çağırıyor seni 20 24 haftalar arası yaptırdım 2 doz
Haticemustafa EsmaA5 benm aile hekimi hemsirem tek tek ilk aydan tarihlerini yazip vermişti 20. Ve 24. Haftada aşı var diye Doktorumda 16. Haftada 1 ay sonra arayla asin var 2 doz aile hekimligine git orda yaparlar demişti 😊
Agg0207 Ben yaptrmadım doktorumda istersen yaptr dedi zaten biraz araştırdm diğer doktorları falanda okudum bazı doktorlar hiç önermiyorlar bebegin aşıya nasıl tepki vericegini bilmiyoruz diyorlar burda bazı yaptrmış olanlarda bebegin hareketlerinin azaldıgını falan yazmışlardı hatta iyice araştır bence yaptrmadan önce
Meryem34 Agg0207 aşıya mi bende şeker yüklemesi icin duymuştum aşı önemli diyorlar Doğum da hem Bebek hem kendin mikrop kapmamak için 😊
ilknremrh 20 ve 24 de oldum doktor fln da olma zararlı demedi çok zararlı bsey olsa zaten yapmazlar diye düşünüyorum tercih meselesi 😁
arastiran_anne 24. ve 28. haftada iki doz olacak şekilde yaptırabilirsiniz. Gebelikle ilgili yararlı bilgiler için; https://www.instagram.com/arastiran.anne/
EsmaA5 Teşekkür ederim kızlar 🙏🏻Benim burda aile hekimimde Yok henüz galiba önce sağlık ocağıma gidip kaydımı aldırmam lazım 🙄 16.haftanın içindeyim yaklaşmış demek ki zamanım Çarşamba’da tekrar doktoruma sorarım 😇
Kumral60 Kizlar mutlaka yaptırın gecen hafta 20 gunluk bebek annesiz kaldi bu yuzden devlette sezeryan olurken aletlerden mikrop kapti ve hayatini kaybetti bende asiri korkuyorum ama igneden mecburuz.