Oglumveannesi Kabizlik problemi olan var mi ?kuru incir ,kuru kayisi bol su ,yuruyus fayda etmiyorHurma kurusunun cok faydali oldugunu gordum baska onerisi olan var midir 😔
YazCilegi Oglumveannesi Sabahları kahvaltıda hazır helva ye öğleleri ya da aksam yatmadan muz. Bunlar lifli yiyecekler bağırsakları düzenliyor. İnşallah en yakın zamanda düzelirsiniz
aon9161 Oglumveannesi sabah uyandığında yaklasık 1litreye yakın su iç ve evde gezinmeye başla.. kayısı kuru incir armut kuru erik bunları aç karnına yersen faydasını görürsün daha etkili olmasını istiyosan kaynatıp sularını iç posalarınıda ye mutlaka.. ancak 4-5 gündür cıkmıyorsan tuvalete katılasmıstır ne yapsan nafile doktoruna danısıp bir ilaçla rahatla.. sonrasında düzenli bu kayısıları vs yersen zaten düzene giriyor ..
semabrcn Oglumveannesi normalde sizi bozan ne varsa onu tüketin ben tğrk kahvesi içince hemen tuvalete çıkarım mesela sizinde aklınıza gelen böyle bişey varsa tüketin tuvalete oturur gibi otur kalk hareketler yapabilirsiniz bagırsaklarınız hareket etsin gecmiş olsun
Rabiamehmet Oglumveannesi aynı sorun bende de vardı. Doktoruma danıştım dulcolax bitkisel ilaç yazdı. Bebeğe ve sana asla zararı yok. Bağırsaklarda çözülüyormuş. Ben kullandım 1,2gün cok şükür düzeldi
Oglumveannesi Bebegim yulafi nasil kullaniyor sunuz ara ogun olarak mi kepekli yulaf diye mi satin aliyoruz bir de
Bebegim Oglumveannesi etinin yulaf ezmesi var canım onu kullanıyorum haftanın 4 5 günü normal kahvaltı yapıyorum 2 günü yulaf ezmesi yoğurt meyve doğruyorum bitter çikolata ve fındık koyup yiyorum hem kahvaltıdan bıkmamış değişikli yapmış oluyorum