Efsun_35 8 haftalık hamileyim dün ultrason da ikizlere hamile olduğumu öğrendim belim ağrıyor normal mi bu…
kelebek03-6 Efsun_35 maşallah😊🧿 normaldir bence ilk zamanlar zaten adet ağrıları gibi ağrılar oluyodu bende
Benimennembirmelek Efsun_35 ay cnm Allah bağışlasın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🥰🤲bend ikiz bebek çok istiyodum 🥺
Deleted4445656 Efsun_35 Çok normal benim 4. Aya kadar çok agrı yaptı sonra azaldı hamdolsun hayırlı olsun☺️
afroditt Efsun_35 canım bende ikizlere hamileyim 17 haftalık bel ağrın da olacak kasik ağrında daha önünde seni bekleyen tatlı acılar var 🥰
Efsun_35 Benimennembirmelek Olsun oldu ya ona şükür et Hamd olsun güzel rabbim kucağını boş bırakmadı 🥹
Benimennembirmelek Efsun_35 Rabbime bin şükür ben her zmn şükür ediyorum rabbim herkese evlatlarını sağ sağlim kucaklarına almayı nasip etsin 🤲🤲🤲
Eylul10 Hayırlı olsun 😊 Haftaya gireceğiz bu gece hala bel ağrılarım oluyor. İkiz gebelik teke göre çok daha farklı kendinize çok dikkat edin bol bol dinlenmeye çalışın 🌼