Menek16 Haticecebrail21 izne ayrılabiliyodum 35+6 yız 32de kendi istegimle çalışabilir aldım doğum sonrası beybitoyla daha fazla vakit geçirmek için işim rahat muhasebe şefiyim sadece yol zorluyor onu da dinlenerek gidiyorum🥰 bugün itibariyle iznimde başlamış oluyor zaten 🙏🏻
Haticecebrail21 Menek16 Hadi bakalım herseyin hayırlısı olsun bende normalde 35+1olmam gerekiyordu doktorum dün kontrolumde 36+0 haftaliksin dedi sasirdim yani niye oyle dedi acaba yoksa her hafta doktorla ayni haftada ilerliyorduk
Yildiz028 Haticecebrail21 benimde ilk gebebligimde 37 haftalikken aynen dönmustu doktor bi hafta daha bekleyelim dedi ve tekrar dogum pozisyonu almisti . Merak etmeyin bebisler hareket ettikce degistiriyolar pozisyonlari dogumunuza var daha döner yine 😊
Haticecebrail21 Yildiz028 Ayy hadi insallah eski pozisyonuna geei döner.Bu sıcakta sezeryan acisina dayanamam
Yildiz028 Melos90 aksine benim gittigim doktorda seni sezeryana almicam demisti 16 saat suni sanciyla normall dogum yapmistim bence o doktordan doktora degisiyor canim .
Esra_G Haticecebrail21 bebeği doğum pozisyonuna döndürmek için bazı pilates hareketleri vs var onları inceleyebilirsiniz, ben de 37. Haftada yapmaya başlayacağım kanala girsin diye :) inşallah tabi önce sağlık
Haticecebrail21 Esra_G bende bir bakayim bu hareketlere insallah yanlis birsey yapmayiz dogumu tetiklemeyiz🤭
Esra_G Haticecebrail21 ben tetiklemek için yapıcam valla 37 başlayıp 38 de doğsa keşke 😄 40 a kadar keyfini bekleyemem çok bunaldım sıcaklardan 😭
Haticecebrail21 Esra_G 😅😅😅😅benim icinde bebisimin tam vaktinde ve saglikli bir sekilde dogmasi onemlidir😉Sicaktan erisem bile raziyim 40′ı görmeyi
Esra_G Haticecebrail21 tabii ki hepimiz için önce sağlık kimse evladına zarar verecek bir şey yapmaz, 😏 bizim pozisyonumuz baş aşağı çok şükür şimdilik sıkıntısız ilerliyoruz inşallah öyle devam eder hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
EsraBaykara Haticecebrail21 sıcak-soğuk uygulama yapanlar vardı, doktorunuza danışın isterseniz. (Karnın altına sıcak-üstüne soğuk)
Ayayya Haticecebrail21 egzersiz iyi gelebilir. Böyle bir video var. Pilateste de bu tarz hareketler oluyor. Alttaki yorumlarda bir haftada bebesi dönen hamileler yorum yazmış
Passion_ Haticecebrail21 YouTube da videolar var izleyebilirsiniz bunun İçin. Bide ebe tanıdığınız varsa yardımcı olur hareketler var onun İçin