Efsun_35 8 haftalık gebeyim dün ikizlere hamile olduğumu ultrason da öğrendim belim ağrıyor normal mi bu ya???
Sehrbnon122 Efsun_35 bende suan 18 haftalık çift yumurta ikizlerime hamileyim ve 10 haftadan beridir belim ağrıyor kuyruk sokumu özellikle
Talihimyokbahtimkara Efsun_35 Benim bir tane daha 3 4 cm falan boyunda ama canımı okuyor canım evladım😅
Efsun_35 Aysekalkan eşim duydu dün böyle bir sevinme şekli görmedim bi ilgisi var bana şaşırıyorum eskidendi öyleydi de babalık insanı çok değiştiriyo
Talihimyokbahtimkara Efsun_35 Biz geç kaldık biraz hahaha ilk olacak bu kısmetse ve hamileliğim böyle giderse tek çocuk olarak kalacak heralde 🤣
Aysekalkan Efsun_35 yok yok korkma çok normal bazıları daha ağır geçirir benimde migdeye vurdu ilk kızım kalçama vurdu değişiyor
Aysekalkan Efsun_35 illkaki biz nasıl anne heyecanı varsa babalarda heycanli benimki doğurmak üzere heyecandan
Efsun_35 Sehrbnon122 Benim şimdiden ağrıyor ikiz bide şükür rabbim sağ salim ikisini de doğmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏