cutiebun Eslemdemr0309 işte öyle olunca kendilerini uyandırıyorlar. iki türlüsü de boklu değnek 😂 ama yarım kundak yap sen yine de bir süre 😊
HurremSultan Eslemdemr0309 cok sıkmıyor onlar bildiğim kadarıyla ben kullanmadım ama zaten kundaktaki zararlı şey bebeğin kalca yapısını çok sıkması onlar bol oluyor galiba?
HurremSultan Eslemdemr0309 ben bu bebeğime alicam inşallah bence onlar daha rahat ellerini çıkaramaz en azından. Muslin e yapınca hep kurtarıyordu ellerini bizim minnak👼🏻
_momy_ Eslemdemr0309 ilk bebeğimde çok sıkmadan ayaklarını değil sadece ellerini sarmıştım yine gebeyim 36 haftam bakalım neler olacak
edis22 Eslemdemr0309 benimkide 7 gunluk ama daha kundaklamadik😏 ya biseyde ben sora bilirmiyim. Bebeginiz gun boyu genelde uyuyormu? Benimki genelde gun boyu uyuyor bende tedirgin oluyorum
Eslemdemr0309 edis22 evet ⅔ saatte bir uyandırıyorum emzirmek için yeni doğan bebekler günde 17/18 saat uyumaliymış zaten doktoruma sordum nekadar uyursa okadar iyi büyüme açısından dedi ve o uyanmasa bile ben uyandırıp emzirip tekrar yatırıyorum
HurremSultan edis22 uyusun uyusun agladigi günler gelecek😁👼🏻🥰 benimkide uyuyordu hxjzgxjcuf şimdi bütün gün peşinde geziyorum bizim zillinin♥️🌸🤲
hunilimom Eslemdemr0309 yarım kundak yapılmasında sakınca yok kalça çıkığı yapan komple ve sıkı sarılan kundak bu eskiler annelerimiz felsn yaparmış hatta yetmez kuşakla baglayan olurmuş ki açılmasın diye
toffeenut Eslemdemr0309 bebek için yarım kundak öneriliyor. Kalçası serbest olacak şekilde. Ben kundaklamak istedim ama benim bebeğim de kabul etmedi. Son çareyi yüz üstü uyutarak buldum. Tabi ki doktoruma danışarak. Yüz üstü uyutmanın da ciddi tehlikeleri var çünkü.
Eslemdemr0309 toffeenut benim kaynanam da yüz üstü yatırdı bi kaç kere korktum yüzünü ya çeviremez nefes alamazsa diye yatırmadım daha birazdaha büyüsün öyle yatırıcam yüz üstü yatırmak çok faydaliymis aslında
_neslihan_ Eslemdemr0309 ben 1 aylık olana kadar kundakladım çünkü sıçrıyor ve ha bire uyanıyordu kollarını sımsıkı bacaklarını serbest yapıyordum doktorlarda böyle öneriyor şimdi 42 günlük hava çok sıcak uyuyamıyor kumdaklayınca sıcaktan açık yatırıyorum artık
Eslemdemr0309 _neslihan_ ay evet bide havalar ısındı çok terliyor hiç bir yeri açamıyorum çocuk daha cok bunalıyor
HurremSultan Eslemdemr0309 kontrollü bir şekilde yüz üstü yaptırabilirsiniz. Benim bebeğim hep öyle uyurdu🥺
toffeenut Eslemdemr0309 benim bebeğim 15 günlükten itibaren yüz üstü uyudu. Ancak öyle uzun uyuyordu hala da öyle uyuyor. Ama tabi biz doktora danışarak hareket ettik.
_neslihan_ Eslemdemr0309 balkon gece de açık oluyor odamızın kapısı açık oraya geliyor çok dadaraltmamk lazım ben rahat büyütüyorum tek sıkıntım dışarı sıcacık mağazalar serin oluyor ona sinir oluyorum