Srdm Kızlae 20+4 hamileyim 14 haftadan beri kuyruk sokumum ağrıyor bu zamanlar daha çok artmıs durumda doğuma kadar ne hale gelir düsünemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerr??
bykarakan Srdm bende de 16. haftada başlamıştı 18 de de kontrolum vardı b12 iğnesi yazmıştı 3 günde bir yaptırıyordum iyi gelmişti bir de magnezyum ilacı ve soda
MSultann Srdm bende de 6. Haftada başladı oturamıyordum bile. Magnezyum yazdı doktor onu günde 1 içince kesildi
enakcs Srdm bende çok çekiyorum ağrısını şuan tavan yaptı nasıl uyucam bilmiyorum. Magnezyum hergün iki tane içiyorum b12 iğnesi de geçiriyor yazılmış banada yazdı doktorum ama bütün sağlık kuruluşlarına uzağım vurulamıyorum🥲 sizede çok geçmiş olsun
Srdm bykarakan sodayı hergün içiyorum doktoruma soyledim şikayetimi bir çözümü yok dedi ama bunlar hafifletti mi sizin sikayetlerinizi
bykarakan Srdm şikayetimi söylediğimde illaki olur ama b12 iğnesi yazayım demişti en çok onun faydası oldu bana6
BrcnSym 27+6 olduk katlanarak devam ediyor ağrı maalesef.. Oturduğum yerde kitleniyor kemiğim hareket bile edemediğim oluyor eşimin desteği ile kalkıyorum. Hiç kilo da almadım henüz ama bu ağrı gittikçe çekilmez oluyor.. Magnezyum takviyesi ve günlük Soda da içiyorum. İmom omega da kullanıyorum içinde b12 de var ama hiçbirinin faydası yok…
Srdm BrcnSym bende aynı sekilde henüz hiç kilo almadım hadi ağırlaşsam anlıycam, ocean mummy kullanıyorum bende hergün soda içiyorum süt peynir yoğurt vs ama bebek büyüdükce artıcak sanırım daha da
enakcs Srdm maleseef sürekli ağrısını çekiyorum eşim masaj yapıyor zeytinyağ ile anca o zaman rahatlıyorum biraz
benito Srdm instagramda melike yoga diye bir sayfa var. Benim de bel, kalça, bacak ağrım çok. Yoga gerçekten rahatlatıyor hem doğuma da faydası var. Onun dışında magnezyum içiyorum iki doz ve kızılay magnezyum soda içiyorum. Umarım şifa olur sana da
Yeliz19 29+5 teyiz gerçekten bu ağrı dayanılmaz magnezyum kullanmaya başladım vitaminde alıyorum umarım faydası olur peki hanımlar cinsiyeti nedir bebeklerinizin sizce cinsiyet ile Alakalı bir durum mu ?