Mugedemir Ayselrn Bende 38+6 yim kafasi assagida suan ama hic acilmam vs yok. Nts de de hic sancim cikmiyor ama surekli cati agrisi ve karin agrisi yasiyorum kasilmalarim cok fazla ama bebegin cok fazla baskisindan olabilir dedi doktorum yatarken kalkarken bile yasiyorum o agriyi ama gelen giden yok😊
Aslialp Mugedemir ben de sizin gibi 36+6 yım bende de hiç sancı ve açılma yok Çarşamba çatı muayenesi olacak
Elvan30 Annecikk34 Çok teşekkür ederim zahmet iniz için😊 Allah hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 😇
Sibelllettoo Ayselrn o ağrı ve kasılmalar bebeğin kanala yerleşmesinden oluyormuş. Doktor öyle söylemişti. Ve ben 40+6 da olmama ragmen gecen gün ard arda düzenli kasılmalar yaşadım buna bile farklı doktor yerleşme kasılmaları dedi.
Mugedemir Aslialp cati muaynesi de oldum normalde tarih olarak dogumum bugun gozukuyor du ama herhangi birsey yok beklemeseyiz😊
Aslialp Mugedemir ay sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah kuzum 💕 benim de Çarşamba yani 39+3 de yapmış olacak çatı muayenesini. Umarım bayramda doğurmam doktorum izinli çünkü 😁
Aslialp Mugedemir yani kuzum hangisi daha iyi ve hayırlı olacaksa o olsun tabi ama normal olması bebek için daha iyi diyor herkes o yüzden biraz daha normal doğumdan yanayım
selencicek Normal düşünüyoruz ılkı kırk artı üçte gelmişti bu ikinci son onbir gün var arada kasılmalar oluyor onun dışında bisey yok birde tansiyonum cikiyo yuksek ne sanci ne açılma doğurmak istiyorum kırka kadar beklemek zor geliyor
Aysedmts Ayselrn benimde aynı şekilde kasıklarıma baskı yapıyor ağrılarım artmaya başladı açıklıkta yok en son muane etmedi alttan son 4gün kaldı ama Allah yardımcımız olsun inşallah suyum çok gelirde anlarım diyorum benimde ilk gebeliğim
Ayselrn Aysedmts benimfe son beş gün özellikle bu ve sabah saatlerinde adet sancısı gibi sancılar çekiyorum hayırlısı olsun inşallah