irem4141 35 haftalık hamileyim. Karnımın sağında belime doğru portakal büyüklüğünde yuvarlak beliriyor, bir de karnımın ucunda sertlik var. Bebeğin kafası ve ayakları mı anlayamıyorum. Var mı bu sekilde olan? Doktor bası dönmüs dedi ama
Ahuum irem4141 ben 8 haftalık hamileyim şimdiden nefes sıkıntısı yaşıyorum. İlerde napıcam bilmiyorum
Silasil irem4141 benimde ayni o sekilde 35. Haftadayim nefes alamiyorum ayaklari yukarda hareket ettirdikce baskisi artiyor
Smyraa12 irem4141 aynı şeyleri bende yaşıyorum canım 35 haftalığız şu anda , bebek bazen bı sertlesiyor kendini kasiyor ya içerde bende nefes darlığı sıkıntı başlıyor 😤😏
hunilimom irem4141 popodur kuzum o 😂 ayakları benim midem de kolları da yanlarim da sırtını yasliyor genelde
Silasil Ahuum 8 haftalik hamilelikte nefes sikintisi bence hamilelikle alakali degil canim 35 te basliyor bebek buyudukce yukari cikiyor ve cigerlerini baskiliyor. Bence doktora bir danis🌸
Mavininbiri irem4141 36. Haftamdayim sırtı sağ tarafta o sertlik belli, poposu göğsümün hemen altın da aşırri baskı yapıyor nefes almakta çok zorluk çekiyorum