GazeRock Merhaba arkadaşlar, makrome kapı süsü ve hediyelik düşünüyorum.Bildiğiniz güvenilir instagram sayfası var mı? Başka hediye yaptırıp memnun olanlar varsa fikirlere açığım.
EmelBG_ GazeRock Ben kendim yapıcagım ya makromelerden inşallah . Bi sayfa yapılışını gösteriyor baya basit ilk kızımda tonlarca para verdim iki yazılı tulum ,pike, kapı süsüne felan 😂.
OzgeSyr_ https://instagram.com/bebeklerinatolyesi?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ben buraya yaptırdım hepsini makrome değil ama
Meryemmznd Bende kendim yapıcam hem biraz pahalı geldi bana hemde kendim uğraşmayı seviyorum daha önce de kendim yapmıştım keçeden çok güzel olmuştu.Bulut panolu yapıcam Allah’ın izniyle.Aldım malzemelerini hoby marketten.Neti bilmem ama Ankaradaysanız Ulus çok uygun Suluhan çarşısı falan var Kızılay’da da aynı şekilde şık düğme var hoby malzemesi için uygun.
GazeRock Meryemmznd Makrome malzemeleri de var mı acaba? Ankadara’yım fakat bilmiyorum şehri. Kendim yapmaya da hevesliyim aslında kolay görünüyor ama el yatkınlığım pek yok malzemeler ziyan olur diye korkuyorum:D
Meryemmznd GazeRock bulabilirsiniz kolaylıkla ulusta özellikle bulabilirsiniz bende pek bilmiyorum işim düşmediği için gezmedim ama akcanlar tuhafiye var arkadaşım önermişti bana ipliğini alabilirsiniz panosunu da hoby marketlerden bulabilirsiniz
GazeRock Meryemmznd Bayram sonrası bir bakayım çok teşekkür ederim.Şuan almasam bile ilerde hobi gibi yapabilirim ya da denerim🤭
Meryemmznd Kızılay’da da Şık düğme,Erdoğan yün düğme var pleksi isimden panoya, kurdaleden boncuğa hoby boyasına kadar aradıklarınızı bulabilirsiniz.Ordan aldık bulut kapı süsü yapıcam bende
bsraguruler Destan tasarımdan kapi susu 150 tl ye yaptırdık simdi zamlanmis hediyelik de duz magnet olucak ins
GazeRock bsraguruler Bakayım o sayfaya çok teşekkür ederim.Bir hayli sorduğum sayfalar 300 leri aşan yerler var
bsraguruler GazeRock bende cok araştırdım sukur orayi buldum erken doğum riskim olmasa ben kendim yapicaktim ama nasip boyleymis