Busra98_ Kızlar ya 3 oldu bu hamileliğin başından beri bugün çok fazla kanadı ama 😌 sizdede oluyo mu zararı var mı acaba kontrolümede var daha gidince sorucam doktoruma 🩸
Deletedmom727272 Busra98_ kan damarları hassas olduğundan bu dönemlerde hapşırma sümkürmede kanar, bebeğe zararı yok ama içiniz rahat olsun. Kanamanın durması içim soğuk kompres yapabilirsiniz ama kafayı geri itmeden😊
Talihimyokbahtimkara Busra98_ Benim tam bir kanamam olmadı ama bir kaç gündür burun akıntımdan minicik kan pıhtıları geliyor az az kan sulandırıcı iğneye başladı doktorum ondan olabileceğini tahmin ediyorum kontrole gittiğimde sorcam bende
Busra2835 Benimde olmuştu 24. Haftalarimda doktora söylediğimde kan basıncın değiştiği için olabilir sık sık olursa devam ederse KBB doktoruna gitmemi söyledi sonra geçince gitmedim
Busra98_ Busra2835 bende 23. Haftamdayım demek ki oluyo bu zamanlarda iyi bari tek ben değilmişim :))
Busra98_ Deletedmom727272 evet netten baktım bende içim rahat etmedi dediklerinizin aynısı yazıyo ordada yinede dikkatli olmak lazım =))
Busra98_ Talihimyokbahtimkara hmm onunda etkisi vardır tabi ki özel değilse sadece merakımdan soruyorum benimde başıma gelebilir diye kan sulandırıcı iğneyi neden kullanıyosunuz hamilelikte :))
Deletedmom727272 Busra98_ güzel hormonlar cici hormonlar😑 bazen bebek dışında da başka yerlerle oynuyorlar😁
Talihimyokbahtimkara Busra98_ Bir önceki gebeliğimde bebeğimi kaybettiğim için doktorum önlem amaçlı doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi. Düşük vs yapan bütün hamişlere veriyor doktorlar tedbir olarak ☺️
Busra98_ Deletedmom727272 ayy evet yaa ana olma yolunda çekilen çile kutsalmış napalım daha yeni başlıyoruz bunlar kanamanın en masum hali😅
Busra98_ Talihimyokbahtimkara hmmm anladım canımm şifa olsun o zaman sağ salim kavuşmanız dileğiyle bebişkoyla🥰
Canpolattt Benim kustugum zamanlarda çok kaniyordu doktor peceteyle silme suyla temizle burnunu nemli kalsin dedi