rmysacobn Kızlar ben ayın 19unda kan testiyle hamile olduğumu öğrendim değerim 49.31 di. Bugün tekrarladım kan testini 63 olmuş. Sizce normal mi? İlk gebeliğim o yüzden telaşlıyım biraz
rmysacobn OgretmenEva bende düşmez yükselirse bi sıkıntı yoktur diye okudum ama tecrübeli biri vardır diye yazayım dedim
Esme1989 Biraz düşük gibi sanki 2 günde bir iki katı artıyor sağlıklı gebelikte beta değeri. sonuçlarını hemen bir doktora gösterip ultrasonla baktır. Güzel haberlerini alırız inşallah 🙏🏻😍
rmysacobn Esme1989 inşallahh çok teşekkür ederim 🙏🏻 Çok küçük daha 3 haftalık o yüzden evham yapmayayım diyorum ama elinde olmuyor insanın😏
rmysacobn Ysn tam iki gün olmadı ama 19unda öğleden sonra kan verdim 21inde de sabah erken saatte bilmiyorum ki kafam karıştı baya.
Tupbebekannesi Canım iki günde bir iki ye katlanıyor ertesi gün vermen çok doğru göstermez verdiğin saat bile farkediyor yarın tekrar ver ikiye katlanacaktir katlanmazsa doktorunla görüşürsun kendini rahat bırak eminim katlanacaktir
rmysacobn Tupbebekannesi Evet sabırsızım biraz araya 1 gün girdi ertesi günü sabah erken saatte kan verdim. Bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum ama sağlıklı olduğunu duymaya ihtiyacım var o yüzden biraz aceleciyim 🙃
Tupbebekannesi Evet malesef sabırlı olamıyoruz her kan verdiğimde kalbim.kut küt atıyordu umarım güzel haberlerini alırız canım