Brc_brc1 mgcyldz bende kendim yaptım yıldız anahtarlıklarımı çok güzel oldular. Bi de anahtarlık kısmına mavi kurdele bağladım.
Brc_brc1 Tugbasnk bal peteği şeklinde mumlar var onlar da hoş olabilir. byegedesign diye bi sayfa var Instagram’da bakın derim
Biranneo OzgeSyr_ benim kızımın adı da Linda olucak. Ben kendim yaptım. https://resimyukle.io/r/1oCdbyx6CK 
Sultanee Biranneo Merhaba kartları ve poşetini nerden buldunuz acaba aşırı tatlı olmuşlar ellerinize sağlık🥹 anahtarlığıdamı kendiniz yaştınız ?
Biranneo Sultanee anahtarlığı evet kendim yaptım YouTube da videosu vardı ordan öğrendim yapmayı . Poşeti ambalajcılardan aldım. İsimliğide evde kendimiz tasarladık bastık kalın kağıt aldık. Ama dışarda basan yerlerde var.
ozgetoozge Ozlemermez bende kızımın adını Doğa koyacağım. Çok mantıklı bir fikirmiş bu. Temanın kendi internet sitesi üzerinden mi yapılıyor 🤤
Ozlemermez ozgetoozge evet temanın kendi sitesinde bulabilirsiniz sağlıkla gelsin adaşlarımız o zaman 🥰
595959 kanserli çocuklara umut vakfı (kaçuv)’ndan magnet yaptırdım. Bağış olarak hasta çocuklarımıza umut olsun diye. 🙏🏻
Temmuz22 aslckrr Benim üç çeşit var, üst raf da duranlar sabun, altındakiler magnet ki bunlar da iki çeşit ve ondekiler mum. Hepsinde deniz kabuğu süslemesi var.. nasip olursa oglumuzun adını Deniz koyacağız.