Asyabuse Kızlar 4.haftadayım daha, malum bayram geliyor ist-zonguldak arası yolculuk yapacağız kendi aracımızla, sizce bi sorun olur mu ne biliyim düşüğe sebep olur mu ki falan diye düşünüyorum
Yildiz028 Asyabuse bende istanbul giresun yolculugu yapicam gecen hafta sordugumda bu haftalarda sikinti olmaz dedi ama biz yine de 2 saatte bir mola vericez.
Nurnur000 Asyabuse Öncelikle hayırlı olsun.Doktorunuza danışmanızı öneririm. Ama ben de şuan 6 haftalık hamileyim. 3 hafta önce hamile olduğumu bilmeden 4-5 saatlik bir seyahate çıkmıştık. Bir şey olmadı çok şükür.🌸
Eldgrn Asyabuse canım bende Bartın’a gidecektim ama gebeliğim olunca vazgeçtim zaten gitmek istemiyordum Bahanem oldu ki zaten riske atamam şuanda yerleşme zamanı başka bir yere gittiğinde illa ki yorulup iş yapacaksın ne kadar yapmam dersen de belki benim pinpirikligim olabilir 3 yıl sonunda nasip oldu ondan riske atmaya hiç gerek yok 1 yılda gitmeyeveriyim
Birmeleginannesi32 Keşke doktoruna danışsaydın bi sıkıntın yoksa 2 saatte bir dinlenerek gidebilirsin bence doktorum bana öyle demişti
Asyabuse Birmeleginannesi32 sıkıntı yok yolculukta dedi de doktorum biraz rahat biri bende evhamlıyım ondan tecrübeleri okuyım da rahatlıyım dedim 🙈
Asyabuse Yildiz028 bende öyle planladım, kan akışı falan bişeyler bişeyler diyorlar ya dura dura gideriz diye düşündüm. Bu soluklanmaya ihtiyacım var çok seviyorum o tarafları hayırlısıyla yolculuğu atlatırsak daha iyi olucaz inşallah 😊 sana da şimdiden iyi yolculuklar 😍
Asyabuse Eldgrn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ Bahanenin en güzeli bulmuş o zaman seni 😍😍
Yildiz028 Asyabuse size de iyi yolculuklar canim. Benimde bu tatile cok ihtiyacim var gezemezemde havasina allahtan hayirli insallah
tupbebekannesi123 Asyabuse ben 30. Haftama girdim dr izin verdi ama seninki çok küçük mutlaka danışmalısın