Minikpopo Arkadaşlar çok kilo almıştım diye doktorum kızmıştı bana en son 27lerde falan gitmiştik 71dim . 29+5iz bugün tartıldım 70 kiloya düşmüşüz. 3 haftada hiç kilo almadığım yetmediği gibi bir kilo da vermişim. Bebeğim de bir sıkıntı olmaz değil mi ?? Çok üzüldümm. Doktor ekmek yeme spor yap demişti ekmeği kestim acaba ondan mı oldu ki ? Nolur başına gelenler yardım etsinlerr ☹️☹️
aselmina21 Minikpopo son aylarda kilo kaybi olabiliyor cnm skma canini birsey olmaz bebegine allahin izniyle bnde son aylardayim ve yemek yiyemiyorum bu yuzden kilo verdimmi bilmiyorum ama almadigim kesin
gonulcelen Minikpopo 34 haf. 4 kilo almışım hiç kilo almadım nerdeyse bebekte gayet kilo alıyor ekmek demekki size kilo aldırıyordu bebiş büyümüştür hiç dert etmeyin bnde hiç ekmek yemem belki de ondan almıyorum abur cubur da yemem. Sizin kilo almanız bebeğin aldığı anlamına gelmediği için rahat olun bnce 🙏🏻
Kevser26 Minikpopo hic merak etme inşallah bi sorun olmaz çünkü bende aynı durumdayım tam 63lere çıktım derken 61 e geri düştüm ama bebeğim 1 kiloya yaklasmis yani sen kilo versen de bebek beslenmeye büyümeye devam ediyor sebze meyve protein ağırlıklı beslen yeter😊😊
Minikpopo Deniz2961 benim için iyi bişey ama bebeğim için inşallah kötü bişey değildir 😞 daha 9 gün var kontrolümüze içim içimi yer şu 9 günde artık 😢
Minikpopo aselmina21 inşallah bebişlerimiz alıyodur canım ya doktora hangimiz daha erken gidersek bilgilendirelim birbirimizi 🙏🏻😢
Minikpopo gonulcelen yaa siz de çok az almışsınız amaa ☹️ Ben hızlı kilo aldığım için birden düşünce korktum yoksa yine dert etmezdim ama inşallah bebişim alıyodur benim yerime 🙏🏻
Maviii gonulcelen bende 30. hafta 4 kilo aldım, sizin 4 kiloyu korumanızda çok güzel. bende 35. haftaya kadar 4 kiloyla gitsem güzel olur ya 😊
Tontisannecik Merak etme bana da kilo ver dedi doktor hamileliğin başından beri diyet yapıyorum. 7 kilo verdim doktor memnun bebek de iyi. Ekmeğin bebeğe faydası yok zaten. Sağlıklı beslenmeye dikkat et
Minikpopo Tontisannecik Gerçekten olabildiğince sağlıklı besleniyorum. Günlük mutlaka ceviz,muz,süt,bal,yoğurt tüketmeye çalışıyorum. İlaç olarak sadece magnorm kullanıyorum demir ve kan ilaçları yan etki yapıyor bana çünkü 😞
payidar Tontisannecik ilk günden beridir mi diyet yapıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Bende 72 kiloyla hamile kaldım 5 kilo kadar vermek istiyorum protein beslenip iki öğün yesem bebek gelismezmi diye düşünüyorum iştahımda yok bu sıralar 🙄
aselmina21 Minikpopo aynen bilgilendirelim birbirimizi bn haftaya gidicem ayin 25snde bilgi veririm burdan. 29 hftada bebegin kac kiloydu doktorun söyledi benim bebegim 1440gramdi 29+2'de
Minikpopo aselmina21 tatlım ben en son 26 yada 27lerdi herhalde gittiğimde tam hatırlamıyorum 1150 kiloydu şu an ne kadar hiçbir bilgim yok 🤔 Ayın 1ine kontrolümüz var bizim de 🙏🏻
Minikpopo Kevser26 Ayy içime su serptin canım çok teşekkür ederimmm 🙏🏻🙏🏻 Herşeyden az az yemeye çalışıyorum ama inşallah iyi besleniyoruzdur canım ya ☹️
Dilekahinzen Minikpopo canım bende gebelik şekeri için diyet yapıyorum. Eskiden aylık olarak 4 er kilo alıyodum. Toplam 12 kilo almıştım. 7. Ayın başından beri diyet yapıyorum hiç kilo almadım hatta bir kilo verdim bugün de 7.ayın sonuna geldik. Bugün kontrolüm var. aynı şüpheler bende taşıyorum bebek hiç kilo almadı mı yoksa diye 😊 Sana tekrar yazarım kilo almışsa bebek
Minikpopo Dilekahinzen Ayy inşallah almıştır canım ama senin gebelik şekerin varmış benim o da yok şükürler olsun ama niye böyle oldu anlayamadım 😞 merakla bekliyorum bide benim için sorar mısın doktoruna annenin kilo vermesi bebeği olumlu ya da olumsuz etkiler mi diyee ?? 😢😢
Dilekahinzen Minikpopo unutmazsam sorayım canım. Bende şeker olup olmadığı belli değil aslında. Yükleme sırasında kustuğum için iptal oldu bidaha yapmayalım dedik diyet uygulayıp kendim evde ölçüyorum o şekilde bakcak bugün doktorum
Cemrelif Minikpopo merak etmeyin 1 kilo hiç bir şey değil. Üzülmenize bile değmez. Siz verirsiniz o almaya yinede devam ediyor. Ben başından beri 11 kg verdim. Zar zor 2 kg almıştım onuda 3 kg olarak verdim. Bebeğimde bu süreçte büyümeye devam etti ve ediyor.Boyu kilosu her zaman haftasıyla uyumlu çıkıyor. Çok şükür 32+6 böyle geldik. Sorun olsa bende, benim gibi kilo verenlerde olurdu.
Minikpopo Cemrelif Aa niye öyle oldu kii aşırı kilo vermişsiniz ☹️ Gerçekten bu postlar öyle işimize yarıyor ki yani burası ve sizler bizler olmasak kontrol günümüze kadar dokuz doğururuz herhalde 🤭 Allah razı olsun çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 🙏🏻