Esratayes winterwitch ben vitaleye gidiyorum hem sezeryan hem normal 4500 şuan tabi zam gelir mi bilmiyorum artık. Şuan için en uygun hastane
elf0 NurrrH ben de vitaleyi aradığımda 4500 ama tahliller için ücret size ait dediler bide aşıırıı kalabalık doğumlara da muayeneye de çok geç alıyolarmış olimpos hastanesi 4 bin dedi orda düşünüyorum ben de winterwitch
pimpiriklii winterwitch her şey dahilden kastınız nedir acaba ben görüştüğüm de çocuğun ilk muayenesi 1 gece yatış ve yapılan tüm işlemler demişlerdi eğer 2 gün kalırsanız 700 TL daha ödüyorsunuz yatak ücreti alıyorlar
elfknk98 winterwitch eger bi gun ekstta yatış olursa 700 lira dediler bana daha yeni sordum bende vitale gidiyorum
NurrrH elf0 18 haftalık oldum hiç geç muayene almadılar. Doktor seçimiyle alakalı. Bazı doktorlar randevu saati dışına çok çıkıyormuş.
elf0 elfknk98 benim ikiz olduğu için 5 bin dediler yoksa sezeryan 4500 müş tüm hastanelerin fiyatları uçmul bu ay küçücük opera yaşam bile 6 bin dedi şifa da öyle bianda çok fazla yükselttiler ya
haziransekiz elfknk98 medical park 9 bin TL zam gelecek 10.000 olacak dedi bana hastane ve ekstra gün kalınırsa günlüğü 2 bin tl