_momy_ EzgiG ay aynıyız demek kiiii bende merak içindeyim bir hafta daha dayanırsak sonrası bebişler de büyümüş olur 34 haftamda gittim doktor bebeği iki hafta daha içerde tutmalıyız dedi bakalım
EzgiG _momy_ korkma stres yapma bence bayramın tadını çıkart son haftalar artık Allah’ın izniyle sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
JJ19 _momy_ enfeksiyin ismi ne canim? Benimde var 1 yildir tedavi goruyorum bir bitmek bilmiyor erken dogum riskim var benimde
_momy_ JJ19 idrar yolu enfeksiyonu iki üç aydır devam ediyor benim sancım da çok oluyordu bir ara yükselmişti tam bitmedi hiç
Suzis _momy_ magnezyum eksikligiyle alakali olabiliyor bacaga vuran agri benim de oyle oldu bir kac gun once
_momy_ Suzis calsi magnezyum kullanıyorum iki aydır hatta daha fazladır erken doğum riskim olunca acaba nişan mı diye düşündüm
_momy_ EzgiG ayyy aminnn amin inşallah yani hep bir heyecan çok zor bir hamilelikti en baştan son aya kadar mental olarak bedensel olarak çok yoruldum 🥹🥹🥹🥹
ilkims-mom18 _momy_ canım çocuk yerini temizliyordur ondandir nişan olsa kahverengi pembemsi gibi olur hatta afedersin kahverengi dönük bi sümük olur yaa bazen hafif kanlı nişan olsa öyle olur ama beyaz olduğu için çocuk yerini temizliyordur
_momy_ ilkims-mom18 sağol bebişşşş hep yorumlar öyle içimm rahatladı erken doğum riskim vardı hep ondan da acaba doğum mu başlıyor dedim 🥹🥹🥹
EzgiG _momy_ anlıyorum seni çok zor tabi ama stres yaptıkça da herşey daha da zorlaşıyor güzel düşün güzel olsun 🥰