Neroizm Cans50 riskli zamani gecmissiniz endiselenmeyin. Cig yumurta vardir icinde mayonezin. Toksoplazma mikrobunu bulastirmasindan korkulur ama ilk 3 aydan sonra bebeginizin bagisikligi da gelistiginden bulassa da zarar verme ihtimali daha dusuktur.
Cans50 Neroizm teşekkür ederim inşallah sorun olmaz bir dahaki kontorlümde hemen kan vereceğim bakalım inş iyi olur
FilizDemir Ben herşey yiyorum hiçbişeyden kısmıyorum çok ta takmamak lazım sakınan göze çöp batar abartmayın sadece sadece haram yiyecekleri yemem diyorum başkada bişey demiyorum mayonezde yedim hamburgerde ciğerde açıkçası tadını çıkartın ayrıntılara çok takılmayın
pamuk_anne Cenyy günde 1 yumurta zaten yiyin :) iyi pişmiş olacak tabi. Mayonez içinde çiğ yumurta olduğu için riskli diye konuşuluyor ama şahsen ben mayonez tüketiyorum. Yinede risk yok değil tabii.
Cenyy pamuk_anne hıı anladım canım okadar da zehirmiş gibi abartmamak lazımmış demek ki 😄 çok tşkr ederim korktum yaa 🤓
mel33 Kızlar ya korkutmayın ya.ben hamileliğin başından beri makarna üssüne ketçap mayonez koydum.pizza ya da koydum hamburgerede.bu arada ben tokdoplazma geçirmişim.ama şimdi yokmuş.bir daha geçirirmşyim acaba.Ay kızlar ya gece gece kuruntu yaptım şimdi