BurcuMusti3107 Kızlar 26 haftalık hamileyim ve bu yaz günü grip oldum bütün kemiklerim ağırıyor ve ne yazık ki hiç ilaç kullanamıyorum 😔 bana yardımcı olabilir misiniz ne yapabilirim takviye olarak beni kendime getirecek 🙏😔
Zeyneponur BurcuMusti3107 canım geçmiş olsun ya git serum taktir yada bol bol c vitamini iceren meyve ye
BurcuMusti3107 Deryak52 şaka gibi devlet hastanesine gittim hamilesin hiç bişey yapamayız dedi serum takın dedi o suymuş bir etkisi olmazmış 😡
Deryak52 BurcuMusti3107 ben gittimde takıyorlar bana hatta geçen kadın doğum acile gittim dahileye gönderdi randuvumde yoktu kan serumu taktılar
Elisam123 BurcuMusti3107 özele git canım bir parol bir sarı su tamam senin iş 1 gün rahat edersin hiç olmazsan ben de grip geçirdim geçen hafta öksürük hala var aksef yazmıştı doktorum
tugcee1372 BurcuMusti3107 ben kelle paça içmiştim bol sarımsaklı ve limonlu çay. 2 günde kendime geldim geri
[silindi] BurcuMusti3107 sirkeli limonlu sarımsaklı bir kelle paça veya tavuk suyuna çorba için. Bol su bol vitamin derken hemencecik iyileşiverirsiniz inşallah.