cansualisa mavisinprensesi20 bulamadım sepetti erkek bebekti ismini yazdırdım yolladım evine sonra geldiğinde slopet takım aldım ismi aslandı Aslanlı almıştım e bebekten birde hırka
yalcin_sevda mavisinprensesi20 yani madem para veriyosun en azından değsinkullansin çiçeği kullanmicak sonuçta zaten cevremde hep yeni doğum yapanlara kıyafet tatlı meyve suyu gibi şeyler gelir çiçek en yakından gelir
Gmzbiri mavisinprensesi20 çok yakın olmadığınız için bence şık bir çiçek yeterli olacaktır. Eğer sonra görmeye falan giderseniz kıyafet olayına girersiniz.
gmzzmg Alabiliyorsanız e-bebekte hediye kartları var tatlı bir kutunun içerisinde diş kaşıyıcıyla birlikte satılıyor. bana da geldi çok hoşuma gitti istediğim bir ihtiyacımı görebilirim diye düşündüm
zeynepdurunun_annesi mavisinprensesi20 her bebek görmeye gittiğimde evde bez alıp evde bez pastası yaparım 😂 gören herkesin de gözleri parlar bence bu zamanda en makbule geçen bez pastası olur
Delimavi mavisinprensesi20 güzel bi çiçek mantıklı kıyafet zaten hepimiz alıyoruz bir sürü ne lazım bilemezsin kötü bişey alsan olmaz kaliteli alman lazım hastaneye kıyafet götüren görmedim ben dediğim gibi kuru pasta meyve suyu ve çiçek en mantıklısı. Ayrıca hastane odasına gelen çiçekler insanın hoşuna gidiyor.
Kubra_miray_szr mavisinprensesi20 bence çiçek gereksiz alma önemli olan bebeklere güzel kıyafet almak onların ihtiyacıdır 🤗🤗
1prenses2prensyenigebe mavisinprensesi20 bebişler için şirin 2 tane aynı kıyafetten alabilirsin doğum yapan anne için meyvesuyu ve meyve olabilir ilk tanışma da olacaksa çok pahalı olmasa da bi buket çiçek de güzel olur 😊 Kendini düşün seni öyle bir durumda neler mutlu ederdi mesela 😊🌼