Acemi92 Selam hanımlar ikinci bebeğime hamileyim doğuma 15 gün fln var ama ben hala isim bulamadım 🤦🏻♀️ hiç bir isim hoşuma gitmiyor ya neden böyle oldu ilk oğlumun adı mert ona uygun bşy olsa dedik berk aklımıza geldi ama oda içime pek sinmiyo bulamazsam mecburiyetten koycam artık önerileriniz nedir illa merte uygun olmak zorunda degil
TinyBabys Acemi92 Yiğit, Alper, Barlas, Yusuf, Hamza, Ömer, Eymen, İlbey… Çok var aslında ☺️ inşallah içinize sinen ismi bulursunuz 🥰
Merve201119 Acemi92 iki oğlum var biri Ege diğeri Demir üçüncü bebeğime erkek olsaydı Eymen yada Yiğit koyardim
kubramomm Acemi92 benim de ilk hamileligim oğlum olacak Allah kısmet ederse bende adını Kerem Aras koyacağım insaAllah sana da fikir olsun🌸
Nurnur000 Acemi92 Mert isminin anlamına uyumlu Mete,Yiğit,Yağız geldi aklıma.İkisini de Allah esirgesin.🌸
Kurabiyemm Acemi92 yanlış anlamayın ama ben bu önceki çocuğun ismine uyumlu ikinci çocuk ismi konusuna pek ısınamıyorum. Yani 2.çocuğun ismi neden ilkine bağlı olmak zorunda olsun ki? Ayrı ruhlar ayrı bireyler sonuçta..2.yi ilkine bağlı kılmak pek adil de gelmiyor bana. Belki çok beğendiğiniz bir ismi sırf uyumlu değil diye koymayacaksınız bu sizi de seçenek bakımından sınırlar. Anlamı güzel enerjisi güzel bir isim yeterli bence naçizane fikrim bu.. sağlıkla gelsin bebeğiniz ♥️
tupbebekannesi123 Acemi92 ayaz yaman ekin seçeneklerim arasındaydı eşimin yeğeninin ismi olamasa yğiti de düşünürdüm ama ilk istediğim oldu ediz koyduk 💙
RehoGelin Acemi92 illa isim isime yakışacak diye değil de anlam olarak yakışacak isimler bulabilirsiniz yiğit olur yağız olur mete olur yavuz Selim hani ardarda çağırınca kulağa hoş gelecek
Kuzey20_ Acemi92 ilk oğlum kuzey bunada eymen ismini koymak istedi eşim anlamıda güzek 34 haftalıgız 🤗