Evet kızlar 2 gün oldu Leyla ma kavuşalı şimdi sizlere doğum hikayemle geldim😊
Salı günü öğlen saatlerinde nişanım geldi belimden de sancı vurmaya başladı hemen doktoruma mesaj attım gel dedi eşimi aradım geldi o ara ben hazırlandım eşyalarımızı aldık geldik hastaneye doktorum doğumda olduğu için ebe ilgilendi alttan baktı açıklık 2 cm olmuş bana kalırsa daha bekle doğum için vaktin var dedi sonra doktorum doğumdan çıkmış çağırdı beni hocam beni artık doğuma alın ben doğurmak istiyorum dedim zaten bu hafta içi bayrama girmeden alacaktı beni daha önce konuşmuştuk tamam dedi yatışını yapalım sonra eşimle ben şaşkınlıkla birbirimize bakıyoruz heyecan falan hepsi var 😍neyse eşim yatış işlerini yaptırdı normal doğuma uygun olduğum için ki ben ve doktorum normalden yanaydık önce suni sancı verildi yarım saatte 4-5 cm açılmam oldu yaklaşık 45 dakika sancı çektim ama (burası hassas) gerçekten çok çok zor geldi bana dayanamadım çok bağırdım ağladım ben bagirdikca bebeğim sıkıntıya girdi kalp atışları düzensizleşti sonra doktorum dedi ki riske atmayalım sezeryana alalım ki ben zaten beni sezeryana alın diye yalvarıyorum sonra acil sezeryana alındım normalde belden anestezi istiyordum ama o an normal olmadığım için doktorum komple bayıltalım hem senin için de daha rahat olur dedi gözümü açtığımda odamdaydım karnımda hafif bir hassasiyet vardı sonra ben uyandıkça ağrımaya başladı 10 dk sonra bebeğimi getirdiler🥰ya o kadar minik tatlı bişeydi ki kucağıma aldığım anda ağrılarımı unuttum desem yeridir🐣ilk ayağa kalkma ve tuvalet zordu ama inanın dayanılmayacak kadar değil ben artık dayanamıyorum dediğim anlarda hep bebeğimi düşündüm onun için ayakta kalmam dirençli olmam gerektiğinin farkındaydım asla pes etmedim bir gece kaldık hastanede ertesi gün öğlen taburcu olduk şu an 2 günlük olduk bile🥰prensesim şu an yanımda uyuyor sürekli uyandırıp emziriyorum benim de ağrılarım devam ediyor ilaçlarla falan idare ediyorum bugün düne göre daha iyiyim her doğum kişiye özel olduğunu biliyoruz ben suniye dayanamadım diye sizlerde dayanamayacak değilsiniz asla korkmayın kızlar doğumun her türlüsü çok güzel benim acı eşiğim düşük olduğu için biraz da böyle oldu hassas kısımları vardı ama hikayemin çok güzel olduğuna inanıyorum benimki de böyleydi kızlar aylarca hayalini kurdum buraya doğum hikayemi yazmanın Rabbime şükürler olsun nasip oldu😇Ben kavuştum meleğime darısı kavuşmak için gün sayan anne olmak isteyen tüm kadınlara rabbim bu mucizeyi herkese nasip etsin❤️