Ciselbasaran Hanımlar özel bölgenizi nasıl temizliyorsunuz malum hamilelik döneminde akıntı ıslaklık oluyor ne önerirsiniz
YamacDemirinAnnesi Ciselbasaran eldivenle alıyorum canımm ben aynanın karşısına geçip ama bu sefer çok zorlandım 35+5’iz o yüzden son ayımda kuaföre gidicem mecbur 🤷🏻♀️
Bhr34 Ciselbasaran imtimwash genital bölge temizleme suyu.doktorum vermişti normal sabun kullanma bunu kullan demişti o yüzden her zaman onu kullanıyorum ve memnunum
Genchamis Ciselbasaran vajinanin kendi kendini temizleme ozelligi var sadece suyla temizlik yapabilirsin onun haricinde kuru tutmaya ozen goster ve pamuklu ic camasirlari giy 🙂
Dicle0103 Ciselbasaran sıcak su ile yıkan bide sürekli ic çamaşırını değiştir ya zaten gebelikte akinti normalmis ama bunu ihmal edersen enfeksiyona yol acarmis kaşıntı olurmus ondan ben surekli sıcak suyla yikaniyorum ha bide ic camasirlarimida ozel olarak kaynatiyorum 😆😆😊
Ciselbasaran YamacDemirinAnnesi bende ağda yaptırıyorum canım özel bölgeyi yıkama anlamında sordum ona önerin varmı
Ciselbasaran duyguuumusluu bilmiyorum canım temiz olduktan sonra sanmıyorum ben yaptırıyorum mecburen 13e giricez hafta olarak doğuma kadar yaptırmayı düşünüyorum
duyguuumusluu Ciselbasaran bende 10 haftalık hamileyim bende yaptırıyorum yani mecburen ama doktoruma hiç sormadım
zgeKanerConker Ben doktoruma sorduğum da herhangi bi sabun vs kullanma dedi suyla temizlik olsun dedi