bubuiledudu Kızlar ben geçen sene bu karışımı kullanmıştım yumurtlama zamanımda o ay hamile kalmıştım ama sonra kürtaj oldum vs şimdi yine önümüzdeki ay düşüneceğiz yine kullansam mi acaba diyorum aranızda bu karışımı kullanan var mı faydasını gören?
Pemberuya bubuiledudu aaa bunu ilk kez duydum canm bende böbrek taşı düşürürken kullanmıştım baya faydası var ya bence yapın
Mervesya bubuiledudu bende oğlumda bu kur ile hamile kaldim 3 yıl gecti aradan tekrar kullandim ama yumurtam catlamayip kiste dönüşme problemim vardi ondan yumurta olustu ama catlamadi bende diger ayina incir ve havuc kuru uygulayip hamile kaldim
bubuiledudu ada1010 yani göz kararı olarak bir kasede bal tarçın corekotu karıştırdım yumurtaları büyütüyor diye okumuştum bir yerde denk mi geldi ne oldu bilmiyorum o zaman hamile kaldım
bubuiledudu Pemberuya ben yine deniyeyim diyorum denk mi geldi gerçekten faydası mi var bilmiyorum artik
Pemberuya bubuiledudu tabi nasip kısmet Allah ol deyince oluyor canım😊 inşallah tez zamanda hayırlısı ile olur bu ay bende beklemedeyim😂 🌸
bubuiledudu ada1010 yani sadece yumurtlama donemi kullandım sabahlari aç karnıma bir tatlı kaşığı yedim. Aslında bende regl ve yumurtlama zamanları duzenlidir hep yapmam saçma mi olur ki
Mervesya 2oglus ozellikle yumurta tembelligi olan insanlar icin cok faydali goz karar bal corek otu tarcini karistirin adetin 2. Gunu sabah ac karnina 1 tatli kasigi yiyin 10 gun boyunca devam edin sonra kesin ve sonrasinda 1 hafta gun asiri iliski
bubuiledudu Mervesya bende işte yumurtlama sorunu da yok ama denemiştim yine denesem mi diyorum kist ihtimali de korkutuyor beni