linsmea Merhaba arkadaşlar, 35. Haftadayız, eşimin testi bugün pozitif çıktı. Bende sadece bi kırgınlık var, henüz net bir belirtim yok. Bebek kanala girmişti o yüzden erken doğum riskim var. Tecrübesi olanlar süreci nasıl karşıladılar?
AmineAli linsmea bende 35+2 deyim dün testimiz pozitif çıktı . Ateşlenme yok sadece bel ve bacak ağrısı vardı . Kadın doğum doktoruma kontrole gittim ateşin olmadığı sürece bebeğe bir şey olmaz ona zarar vermez dedi rahatladım .
Dark linsmea sizinle aynı hafta oldum. Eşim pozitifti. Bende bişey yoktu sonraran bende pozitif oldum. Halsizlik ve iştahsızlık yaşadım. Ama farkında olmadan kanım koyulasmis enfeksiyon yayılmış. O yüzden doktorla mutlaka iletişime gecin. Ben karantina bitince gittim ve hastaneye yattım bu yüzden. Kasılma falan oluyordu. İyi takip edin. Vitaminleri aksatmayin. Bebege bişey geçmiyor merak etmeyin
Rabia-22 linsmea korona normal gripten farkı yok dıye açıklama yapıldı cok gectıgımız zamanlarda.bence hıc strese uzuntuye gırmenıze gerek yok normal grip gibi görün
BIR_SIYAH__HIAYESI63 linsmea korona testi yani yapılıyor mu. Sağlık bakanlığı yapmıyoruz artık dedi nasıl anladınız eşinizin pozitif olduğunu
AmineAli linsmea eşimin ateşi yüksekti kuru soğanı halka dilim keserek ayağının altına koydum çorap giydi ateşi düştü sizde ateşlenirseniz denersiniz . Birde üst solunum enfeksiyonu için sarımsak kürü içiyoruz iki gündür oda baya topladı bizi . İki diş orta büyüklükte sarımsağı rendeleyip içine bir tatlı kaşığı bal ve yarım limon sıkıp karıştırıyorsunuz eşinizle bu karışımı paylaşıp içerseniz çok iyi gelir zararı da yok çocuklarda veriyorlar .
linsmea AmineAli ay teşekkür ederim Allah razı olsun bu kürü yapalım inşaallah. Bugün çok kasılmam var. İnşaallah bebek erkenden gelmez
AmineAli linsmea bu arada korona virüsü kanı pıhtılaştırıyor bu yüzden bol bol limonlu su içmenizi tavsiye ederim pıhtılaşmayı önler hem vücudunuz hemde Bebeğiniz susuz kalmaz limon da C vitamini olduğu için toparlanmanızada yardımcı olur . Hamilelikte ikinci kez kovid olunca biraz tecrübe ediniyor insan 😄
linsmea Dark yaa söylediklerinizi dikkate alacağım inşaallah. Kendi doktoruma yazdım ama cevap vermedi. Kasılmalarım artarsa çam sakuraya gitmeyi düşünüyorum inşaallah. Kan sulandırıcı kullandınız mı?
linsmea Rabia-22 inşaallah, erken doğum riski olunca endişe ettim ister istemez, koronalıyken doğum çok zor olur herhalde 😓
linsmea AmineAli Rabbim korumuş 🤲🏻 İnşaallah dediklerinizi yapacağım. Bol su içmeye çalışıyorum zaten en çok 🥴🙃
Dark linsmea evet hastaneye bunun için yatirildim, enfeksiyon yayılmış ve d-dimer değerim yükselmişti. 10 gün kan sulandirici kullandım hastenede Kesinlikle gidin nst yapiliyor duruma göre
Rabia-22 linsmea yok be gülüm bu saatten sonra korkma normal grıp oldun gozuyle bak pıskolojı herseyı etkıler.hamıleyken en cok pıskolojı sonra bebek etkılenır oyuzden senı rahatlatmak ıcın demıyorum realist düşüncem koronanın grıpten farkı yok suan.hele bızım gibi gencler ıcn hıc bır önemi yok hamıle olsanda olmasanda.karnındakı bebek senı hastalıklardan korudugunu ve senın ıcn mıkroplarla savastıgını unutma.cok mucızevı seyler bunlar.erken doğum olayına da gelırsek,millet hamıleyken korona oldm dıye her gün korka korka stres yapa yapa aklına erken doğum rıskını soka soka erken doğum yapıyor bence.koronayla hıcbır alakası olduguna ınanmıyorm.cnku ben erken doğumu stres ve korkudan yaptım bu 2.gebeliğim.elimden geldıgınde pıskolojıl destek de alarak kafamı rahat tutmaya üzülüp stres yapmamaya calısıyorum ve guzel ılerledıgımı dusunuyorm.yanı herseyın başı stres korku uzuntu kaygı.tamam mı bıtanem bu yazdıklarımı ciddiye al tecrube ederk konusuyorm cnku♥️♥️♥️
linsmea Dark tamam inşaallah bugün ilk günümüz, biraz kötüleşirsem ihmal etmeyiz inşaallah, Allah razı olsun sağolun gerçekten 🤲🏻😊
AmineAli BIR_SIYAH__HIAYESI63 biz devlet hastahanesinde kovid servisinde yaptırdık belirti var deyince yapıyorlar .
BIR_SIYAH__HIAYESI63 linsmea Hı anladım dikkat et sen hamilesin ne olur olmaz ayır Herşeyini çok dikkat et