KayaSaime Merhaba hanımlar hamilelikte vücudun bazı yerlerinde oluşan kararmalar icin bi tavsiyeniz var mı [30+5 haftalık ]
vesilece KayaSaime bana doktorum “son haftanda renk açılması başlayacak dedi 🙈 zenci gibi bazı bölgelerim
dddy KayaSaime hormonlardan kaynaklı olduğu için doğumdan kısa bir süre sonra geçiyor merak etmeyin 😊
ipekayverdi Aynı derttenim malesef. Son aydayımm anlamadığım şekilde bikini bölgemde kararma oldu. Çok can sıkıcı. Çözümü olan olursa lütfen paylaşsın bizimleee🌸
Melekzx KayaSaime sen bi yorum yaptın herkes bende bekliyorum yazmış ve tabiki bende kenarda bekliyorum 😅😅😂😂
Ahsenmom KayaSaime hamilelikten önce koltuk altı bıyık bölgesi yada parmak eklerimde kararma olunca expigment krem kullanıyordum ara ara. Hamilelikten sonra geçmezse tekrar kullanıcam Öneririm
ipekayverdi Bana da doktorum kalıcı olabiliyor dedi. Ben hamilelikten sonra geçiyormuş hormonlardan dolayı dedim. Hayır çoğu kalıcı oluyor dedi. Daha beter bozuldu psikolojim😔
Ahsenmom Cansugamze_ hiç bilmiyorum canım bende doktora sorucam çünkü koltuk altı sıkıntısı çekiyorum bende şuanda
[silindi] Cansugamze_ kullanmasanız daha iyi olur emzirmede de yasaktı diye hatırlıyorum. Zaten o ilaca yazın başlanmaması gerekiyor şimdi siz güneş kremiyle idare edin ekimde emzirmeniz biterse expigmente başlayın.
Meresss KayaSaime geçen biyerde okudum bi kadın hamilelikte rolon kullanmadığı için hergün limonla ovalamış eskiden olan kararma bile gidip beyazlamış bikini bölgesi için olmaz belki ama koltuk altı için deneyebilriz
Vicibici Evlenmeden önce ağdaya gittiğim için kararmalarım vardı çok aşırı değil ama beyaz tenli olduğum icin gözüme batıyordu. Düzenli olarak yarım limonun üzerine tuz döküp kararan bölgelerime sürdüm 15dk beklettim zamanla açıldı şu an kararmalarım hiç yok
Cansugamze_ Ahsenmom bnde sorarım bi kuzum işe yararsa deniyim bnde ss aldım 🥰bide özel bölgede falan olur mu ki