Gamzecayiroglu Hamişler çiğ köfte yediniz mi kaçıncı haftada yediniz? Benim canım çok istiyor oses çiğköfte🤣🥲
Nazli18 Her canım istediğinde yiyorum bende sadece porsiyon şeklini alıp marulu falan evde kendim yıkıyorum dürüm almıyorum güvenemiyorum açıkçası içindekileri nasıl yıkıyorlar belli değil
Deletedmom7373700 Gamzecayiroglu etsiz olmadığı sürece abartmadan yiyebilirsiniz. Sadece dürüm şeklinde değil de porsiyon olarak alın. Yeşilliğini falan evde kendiniz güzelce yıkayıp öyle yiyin. Abartmadığınız ve bunlara dikkat ettiğiniz sürece bir problem olmaz bence
Esrraadil Gamzecayiroglu dışarıdan yemedim ama eşim yapıyo canım çekince gayette yiyorum hamileyim sonuçta canım ne isterse kısıtlamadan kendimi yiyorum🤰🏻😂
balkupummm Hamileliğimin ilk 3 ayı çok kötü geçmişti 😩 ve hep çiğ köfte yemiştim başka bir şey yiyemiyodum
Verasmommm Gamzecayiroglu hem de bayıla bayıla 12-15 haftalardaydım sonrasında canım istemedi yemedim ama bi ara haftada bi yiyordum etsiz ve acısız olduktan sonra sıkıntı yok bence aşırıya kaçmamak ölçü burada
Tunahan_rumeysa16 En güzeli ev yapımı çiğ köfte güzel yapınca disardakini aratmiyo hatta daha guzel oluyo temiz içine ne katılıyo görüyorsunuz :)
Esiii06 Gamzecayiroglu Adıyamanlı olunca aileler de yapınca yemeden duramadım vallahi 🤣 yeri geldi azıcık etli yeri geldi etsiz yedim zaten çok sık yemediğim için herhangi bir problem yaratmadı bana ☺️
Ha134548 Gamzecayiroglu canımın istediği her şeyi yedim takılmayın bu kadar ye gitsin analarımız çok mu dikkat etmiş
derinnguney Gamzecayiroglu Bir çiğ köfteye bir de eriğe aşerdim bi ara acayip takmıştım haftada bir muhakkak yiyordum neyse ki geçti 😂