Suleyya Kızlar 28+5 haftalık hamileyim bugün birden bire başım uyuştu kalbim çarpıyo sıcak bastı bir iki dk sonra geçti ama şuan hala başım ağryo hiç başına gelen var mı neden olur acaba son zamanlarda olmaya başladı nedense
Elisam123 Suleyya bişeyleri stres minyapıyorsun canım benim de öyle olmuştu doktor baktı etti tansiyon da çok yüksek çıkıyordu sen kafana bişey takıyorsun dedi psikolojik bir panik atak gibi gerçekten de öyleydi stres yapma hamileliğin tadını çıkar
Esra33-34 Elisam123 Suleyya baş ağrısı uyusması tansiyon ile alakalı olabılır ama bendede kalp çarpıntısı sıcak havalarda oluyo nefes darlıgıda başladı bugunda ayrı sıcak bir iki kez oluyo
Suleyya Elisam123 streste yapmadım ama tansiyonum düşük çıkmıştı geçen gün sağlık ocağnda ölçtüklerinde genelde düşük tansiyonum benim hep
Elisam123 Suleyya düşük tansiyondan korkma bişey olmaz yükselirse sıkıntı kendini çok rahatsız hissediyorsan doktoruna danış canım progestan kullanıyor musun o hap da kafada uyuşma yapıyor
Suleyya Elisam123 yok kullanmıyorum o ilacı saol canım olmadı acile gidicem şuan geçti sadece baş ağrım var