Tgb_123 HTCMHMTKZK kesinlikle öyle böyle birilerinden duymakta içimi rahatlatıyor demekki olan bişey die 🥰
HTCMHMTKZK Fatma_Nurrrr Aynı bende bişeyler almak istiyordum hep almadım hiç cinsiyetimiz belli olana kadar şimdi başlarım artık almaya 😊😊
by95 Tgb_123 bende 2 gündür ağrım vardı. Ağrım varken dinlene dinlene yemek yaptım, temizlik yaptım. Bugün sabahtan beri belim de kuyruk sokumunda ağrı var geçmiyor sizce normal mi
Tgb_123 by95 demek ki bu haftalarda normal canım benimde aynı öyle biraz süpürge yaptım kuyruk sokumum ağrıdı tam büyüme zamanı şuan bebeğimizin böyle ağrılara katlanıcaz o zaman 🥰
HTCMHMTKZK by95 Canım çok fazla ve geçmiyorsa içinin rahat etmesi için gitmen daha iyi diye düşündüm .
Bernnnaaaa 14+2 den merhabaaa. Geçen hafta gittik bebek dizlerinin üzerinde durduğu için cinsiyeti öğrenemedik 😂
Melisanne Fatma_Nurrrr cnm bende 14+1bugun 13+3te gtmistim özeldi göstermedi kendini doktor dedi 10gun içinde gel solicem merak ediyom iki kızım var Allah’tan bı erkek evladım olsun istyom oda hayrlsiysa versin insalh 🤲 kizsada evlatr razyim çok sukur