teachervera Kızlar geçen sene hamile iken doktor bana 12. Nci haftada decavit, magnorm (suda eriyen magnezyum) maltofer vermişti. Bu doktor decavit vermedi magnezyum da suda eriyen değil hap olarak. Decavit verilmeyen oldu mu aranızda
Melokrks teachervera Bende magnezyumun hapını kullanıyorum decavit vermedi ama vifolic verdi hepsi takviye edici vitamin zaten içerikleri aynı nerdeyse
zehracal teachervera doktor bana decaviti ilk komtrole gidince verdi 6 haftalık Bende kullanmadım şuan folik asit kullanıyorum, decavitte folik asit yok ve şuan folik asit kullanılmalı 3. Ayda başlayacağım decavite
Annesininportakali53 teachervera 12. Haftada kullandığım tek şey d3 ve elevit oldu. 15te onları da kesti doktorum şuan kan ilaci doğuma kadar ve kendi isteğimle omega 3 içinde multivitamin bulundurandan kullanıyorum magnezyum hiç kullanmadım şuan 19 haftaligim sadece kan ve kendi isteğimle omega 3
Gmzbiri teachervera 29.haftadayım bana sadece demir, içinde bir sürü şey olan bi multivitamin ve omega 3 verdi. Dediklerinizi kullanmadım. Sanırım multivitaminde çoğu olduğu için.
Annesininportakali53 teachervera fazla değil mi ya ?😵 Ben bile iki ilaç kullanıyorum fazla geliyor🤦♀️