Seyma18 https://m.n11.com/hattrick-baby-rpp-020-park-yatak-ve-oyun-parki-yatak-P211795035?RENK=KIRMIZI&gclid=Cj0KCQjw6MHdBRCtARIsAEigMxEu4wgSl1UcK7eoNx_9mrIohgjrjKn1wzJfVR54MNNwnvNOEKHInUoaAlIaEALw_wcB park yatak almak isteyenler ben bugün sipariş verdim yatak hediyeli fiyatı da uygun düşünebilirsiniz 😇
Nefesimm KIZLAR HAKMARA18 ekimden itibaren MAMA SANDALESI 70tl BEBEK ARABASI 250tl YURUTEC 65 tk BİBERONLAR DIS KASIYICI EMZIK ISLAK MENDİL DETERJAN GELIYOR BILGINIZE ..
Haticeozturk Hdamla ben civilden 3.6 ay tulum.almisdim 11 aylık çocuğa oluyodu nerdeyse tulumda 6 ay yaziyodu degisdirdim 0.3 ay aldim.tulumda 3 ay yaziyo kış bitene kadsr giyer büyük ihtimal ama.diger kıyafetlerde nasıl bilmiyorum
Haticeozturk Hdamla ben civilden 3.6 ay tulum.almisdim 11 aylık çocuğa oluyodu nerdeyse tulumda 6 ay yaziyodu degisdirdim 0.3 ay aldim.tulumda 3 ay yaziyo kış bitene kadsr giyer büyük ihtimal ama.diger kıyafetlerde nasıl bilmiyorum
nisanisa Annesininkuzusu1 valla bebek henüz karnımda olduğu için bende bilmiyorum 😂😂 fiyatı uygun olduğu için alıp köşeye koydum öyle 2ay var daha diye açmadım da hiç ama yengem kullanıyo bebeğine doğduğundan beri hiç değiştirmedi çok memnun
Hemsirehanim DuyguEyupoglu sevi bebe çok kaliteli müslin bezlerimle emzirme minderi örtüsü yastığını vs aldım çok memnunum ☺️ Fiyatı ne kadar ?
Ayseoztrk Kızlar instagram da bebekcikolatasi diye bir sayfa var hastane için çikolatayı oraya yaptırmayı düşünüyorum yaptıran var mı hiç ?
Filizsmh Ayseoztrk https://www.haciserif.com.tr/kiz-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi.html Ben daha önce birkaçkere hediye olarak yaptırdım çok güzel öneririm.
Hilallalal Ayseoztrk benimde arkadaşım şimdi oraya yaptırıyor. Bende 1 ay sonra oradan sipariş vermeyi düşünüyorum
EsraDerman Ayseoztrk ben hacışerif.com diye bi site var oraya yaptırıyorum gelicek yarın instadan ulaşmıştım. Fiyatı uygundu
Ayseoztrk Denizpekdal hangisini yaptırdınız acaba? Bebekcikolatasi nda 125 tl ye 100 adet madlen baskılı çikolata özel kutuda yanında da kolonyası var. Hacı şerif daha pahalı geldi o yüzden
Tirtisin-annesi Denizpekdal doğuma kac hafta kala yaptirdiniz 33 hastalığım beklesem mi biraz daha diye,dusunuyorum
aysednss Chicco da bebek bakım canta seti çok uygun hem çantası hemde birkaç bakım mazemesi 50 tl yazıyordu ☺️
bktyldz aysednss instagramda her türlü bebek ürünlerinin içeriğini paylaşan mühendisinoğlu sayfası var. Chicco bakım ürünleri içindeki kimyasallardan dolayı pek önerilmiyor, mustela ürünleri içerik olarak daha sağlıklı isterseniz bir inceleyin.
busraalibebisi Madam10.com sayfasında bugüne özel kozmetik ve bebek ürünlerinde indirim var özellikle lansinoh müstela dalin ürünlerinde
Denizpekdal Ayseoztrk 50 tlydi benim aldığım . İsimliydi sadece. Yanında sunum kutusu yok.ben gümüş tepsiye koyacağım için onemsemedim. Küçük bir helva hediyesi vardı sadece. İçinde de 72 tane çikolata var. Bana yeterli geldi.
Sakaryali54 Ayseoztrk gunesin_dunyasi_ diye instegramda site vr o daha uygun 72 adet metal kutu 85 tl.bana daha uygn geldi cikolatasida uygun
Ayseoztrk Denizpekdal aynen fiyatı çok iyiymiş tekrar bakayım oraya o zaman. Teslimatı hızlı mı peki doğumuma 25 gün filan kaldı şimdiden alsam mı ki
Seyma_ Kızlar park yatak düsünenler için e bebebkten kraft calipso elit dönenceli park yatak aldm 1200 %30 indrmli. İcinin yatagnı da kraft aldm %30 indrmli.N11 gttigidiyor fiyatlarıda 839 daha ucuza bulamadm. Tekrar zam gelecegini söyledi bebek magazalarndaki satıcılar.bilginiz olsun
Denizpekdal Ayseoztrk benim kargom bir günde geldi. Ben de geç gelir sanıyordum ama etiketleri de yapılmıştı. Üstüne yapıştırılmış geldi. Benim birşey yapmama gerek kalmadı :)
Denizpekdal Ayseoztrk https://www.haciserif.com.tr/erkek-bebek-cikolatasi-dokme-madlen.html linki burda ama ben aldığımda 50 tlydi. Bir hafta önce aldım. Şimdi 60 olmus ama bence yine de uygun.
mrymdnr Ayseoztrk Hacışerifide çok iyi bilen birisi olarak https://instagram.com/cikolata_kosesi?utm_source=ig_profile_share&igshid=1coxrkr7hfizg Kesinlikle tavsiye ederim hem lezzetli hem daha uygundur fiyatı.
busraalibebisi DuyguEyupoglu evet banada öyle geldi sadece lansinoh un gögüs kremi uygundu o da bitmiş maalesef