Hdamla Biricikk ben bir kaç siteye sordum da fiyatlar az pahalı gibi zaten daha doğumuma var bilmiyorum alsam mı almasam mı
EsraDerman Biricikk Bebeğimin Hoşgeldin çikolatalarını Hacı şerif.com dan sipariş verdim. Bulunduğum yere göre daha uygundu tavsiye ederim. Bebeğimizi beklemedeyiz dua edin 🙏🏻
Seyda89 edbyt cartersın kalıpları normal newbrn çok fazla almayın 0-3 tercih ederseniz daha iyi olur. Ama mothrcaren kalıpları büyük benim ilk kızım 2900 doğdu yenidoğan aldığım bütün badileri büyük gelmişti prematüre almıştım. İlk zamanlar giydircekleriniz çokta büyük olmasın. O yzden onda da yenidoğan alabilirsinz gönül rahatlığıyla.
EsraDerman Bebeğimin Hoşgeldin çikolatalarını Hacı şerif.com dan sipariş verdim. Bulunduğum yere göre daha uygundu tavsiye ederim. Bebeğimizi beklemedeyiz dua edin 🙏🏻
Aygul Esra93 benim önerim kendi aldığın bir hastane çıkışını pikocuya götür isim yazıyorlar kız erkek olarakta taç koyuyorlar hemde bildiğin bir ürün kumaş olmuş oluyor , daha da uyguna geliyor , battaniyesine ve tulumuna yazdırdım bende
Esra93 Aygul Gerçekten mi hemde nakış olur daha sağlıklı. Bir ismi ne kadara yazdırdın canım ben tuluma ve 3 yasında oğlum var birde onun icin yazdırcam abi kardeş aynı olsun istiyorum
Aygul Bende terziye götürdüm onlar pikocuya yönlendirdi 🙈 allahtan kayınvalidemin tanıdığıydı yaptırdım o şekilde , keşke burdan resimde atabilsek :)
Ffatma GelMucizemol civilden aldıklarım çok güzel. Göğüs pedi, emzirme sütyeni, sleepy merhaba bebek seti de aldım hepsi uygun v güzel. Diğer sayfalardan burdaki arkadaşlar almış memnuniyetlerini dile getirmişlerdi
SemraSnmezTuru GzdeKobakEren şu an n11 sürekli hata veriyor ürüne tıklayamıyorum ama isim yazayım belki sizde sıkıntı olmaz. BİROLGAYE isimli satıcının FLZ DOWRY LOHUSA GECELİĞİ yazıyor.