Gunesinannesi Suzitosuzi işte 24 lü ortalama 1.5 ay gidiyor gibi ilk zamanlar baya alt değişimi oluyor
Gunesinannesi SemraSnmezTuru evet günde 10 a kadar çıkabiliyor alt değişimi az az sık sık yapıyorlar kakalarını🤣
Denizpekdal DuyguEyupoglu ben buldum 😀 kılıfın fermuarini aç tam ortasında bir sünger var kare şeklinde pek belli olmuyor o sünger cikiyor. Oraya yerlestirilio😀 zor oldu ama buldum.
TugbaKnalada Mustela merhaba Bebek seti en uygun 165 TL n11 de bakmak isteyen bi gözgezdirebilir. Ben aldım bugün inşallah bekliyorum 😊
Minanin_Annesi TugbaKnalada Canım atabilir mısın linki Ben bunu gördüm https://m.n11.com/mustela-merhaba-bebek-seti-cantali-P226333502?cid=700501&utm_source=comp_cimri&utm_campaign=cimri_genel&utm_medium=cpc
GamzeSever TugbaKnalada mustelanın internetten satışı yok firmadan direk bilgi ile söylüyorum. Sadece eczanelerde var satış. Diğer sitelerde olan ürünlerle ilgili güvence vermiyorlar. Bilginize
TugbaKnalada Minanin_Annesi n11.com’dan Mustela Merhaba Bebek Çantası Seti seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde milyonlarca ürün, harika fiyatlarla! https://urun.n11.com/bebek-bakim-cantalari/mustela-merhaba-bebek-cantasi-seti-P145268037
deletedmom321 Kızlar civilin mağazasında çok tatlı nevresim (54,90tl) ve pike takımları(69,90tl) var. Çok şıklar ve kaliteli geldi. Fiyatlar da uygun bence bakmak isterseniz
Twinssmomm Mustela merhaba bebek seti arayanlara duyurulur 😉 dermoeczanem.com sitesinde sadece bugüne özel set 160 tl . Sınırlı sayıda 50 ad. Ben aldım sizde faydalanın ☺️
GelMucizemol Kızlar 32 haftalığım hastane çantm için alışverişe çıkacağım istanbul avcılarda oturuyorum sabahtan beri strese girdim ortalık ateş pahası kimsem yokki onla cikip arastirayim hicbiyer bilmiyorm burda kimsem de yok esimden baska var mı bildiğiniz uygun yada indirimli yerler allah rızası için söyleyin böyle giderse kafayı yicem :(
Ffatma GelMucizemol canım benim de takatim yok çıkıp araştırayım alayım. İnternetten bak daha uygun g ldi bana. Hem ugrasmazsin da. Civilde bebek tulumlari 30liraydi ben aldım çok da güzeller. Nevresimler indirimdeymis. Bak a101 e de gelecek bir şeyler oradan da alırsın. Sonra soobe de bebek zibinlari uygun. Hallolur inşallah. Burda da yazıyor arkadaşlar sağ olsunlar indirimleri
SemraSnmezTuru GelMucizemol cnm bence ınternet daha ucuz. Ben lohusa gecelık 50 ye pijama takımı olarak 60 a aldım n11 den. Bebişin her şeyi nerdeyse e bebek bi ara cok ındırım vardı ama artık urun kalmadı. Internetten almak daha mantıklı
MSemihA GelMucizemol sakın strese girme lütfen Eminönü'nde havuzluhan varmış ben gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum her bütçeye uygun Ne ararsan bulunuyormuş Baya da büyük bir yer 1 günde herşeyini alabilirsin bile bi araştır derim.
Mihriky GelMucizemol en ucuz bebek market diye bir site var orda herşey çok uygun fiyatlı dokulari falan da güzel pamuk hepsi Hem dışardan daha uyguna geliyor :)
GelMucizemol Ffatma o siteye bende baktım kardeşim ama daha önce hiç almamıştım internetten güvenemedim ürün eline ulaştıysa memnun musun kardeşim
Kumral60 Kizlar amazon.com bakin herseyin en uygun fiyati orda benim daha 4 ayim var almadim ama alirsam ordan alirim fikir olsun.
SemraSnmezTuru Kumral60 cnm o yabancı bi site mi hiç bakmadım şimdi bakıcam da yurt dışından getırtılıyor demişlerdı. Dogru mu kı