Balarisi_ Goodnesscircle benetonun bebek araba seti çok güzel bende yeni aldım ve İnstagram noktobebeistanbul sayfasında indirimde kaçırmayın derim
Deletedmom308 Yasemin84 benim acelem yok aslında. daha 9. haftadayım ama çok indirim varsa alayım demişti bazı şeyleri :) o zaman hiç yorulmaya gerek yok
Bitanesiii Hulyaaaaa75 evet cok kucukler ortu olarak kulkanabilirsin yada e bebekten muslin bezden agiz silme mendilleri vardi bi terziye verip o sekilde kullanabilirsin belki
Babydr Deletedmom308 ben gidicekdim de vazgeçtim gidenler söylüyor çok fazla indirim yokmuş ve çok kalabalık heryede kuyruk varmış uzaksan gitmeye hiç değmdz bnce
CansuOztomurcuk Dygtlg Funnababy’nin avize ve abajürünü aldım oğlumun odası için gerçekten güzel ve kaliteli geldi. Fiyat olarak da bulduğum en uygunuydu o yüzden o kadar iyi beklemiyordum ama gerçekten güzelmiş. Düşünenlere tavsiye ederim.
terazimom- Selam kızlar bu babymall de acaba banyo küvet seti indirimde mi internet sitesinden bakiyorum iki ürün var ikiside tükenmiş gözüküyor gidenler varsa eğer gitmeye değer mi indirim fln yok denince tereddütte kaldim bir tek banyo küvet setim eksik 😊
Babydr terazimom- benimde banyo küvetim eksik bide tulumum 2 tane aldım 2 tane daha alıyım diyorum yenidoğan bende bi banyo küvet için gitmeye değmez çok izdiham varmış duydumda
ranaa Babymall’a hiç gitmeyin kızlar. Kuyruk kapıya kadar ve hiç bişey indirimde kıyafetler filan çok pahalı uni baby ıslak mendil güya indirimle 31liraya inmiş. İnternette 25tl ye var halbuki. Hiç gitmenize değmez en azından bugün bu kalabalıkta zaten herkes eli boş dönüyodu
terazimom- Babydr canım civilden aldım ben tulumları simdide indirim varmis bi bak istersen e bebekten alicam sanrim banyo seti ni uygun güzel bir ürün istiyorum
Balarisi_ Babydr ben iki gün önce banyo setini civilden aldım kendim oluşturdum seti 60 liraya falan geldi toplamda internetteki setlere kanmayın
Goncagp Goodnesscircle chicco trio sprint bebek arabasına bakabilirsin puset, portbebe ve baston araba olarak kullanılıyor :)
terazimom- RabiaGlck var canım tulum kısmını ac altında popüler ürünler diye tulumları gösteriyor 15 liraya düşmüş 70 liradan
Linasmommy terazimom- ayy ben sepete ekledim bi kaç ürün daha aldım kart bilgilerini falan girecektim ki tulumlarım sepetten gitmiş tükenmiş 😂
Sakaryali54 terazimom- valla bnde bulamadm bn kadife tulum istiyorm yeni dogan icn bi tane uff cok pahali tulumlr
AvBurcu N11 de unibaby ürünlerinde ekstra %20 indirim var. Unibaby sensitive ıslak mendili 24 lüsü 135 tl ya geliyor. Tanesi 5 buçuk falan. Bi de unibaby yenidoğan ıslak mendili var o da 32 li olarak satılıyor onun tanesi de 7 buçuk tl ye geliyor
terazimom- Linasmommy gören alıyor demekki anında acaba mağazada bitmelidir yakınsa sana mağazası bi uğra cnku mağazadakilerle internet satışı aynı ürün üzerinden yapılmıyor 😊