Duygus55 TugbaKnalada Ben de trendyol dan Lierac catlaklar icin jel den almistim. Aras kargoyla cok sorun yasadik. Masallah kremi turkiyeyi gezdirip firmaya iade ettiklerini soylediler ben de baya olay yarattim ertesi gün urunu getirdiler. Aras kargoyla hic bi firma calismasin gercekten.
Bilge35 Duygus55 aras kargo yıllar önce eşim o zamanlar sevgiliydik doğum günümde hediye almış yollamış eve. Yazık çaktırmadan sorup duruyor inanın aynı ilin ilçelerine önceden almasına rağmen doğum günümde gelmedi . Gelmediği gibi 1 hafta gecikti. Saçma sapan bi firma .
CansuOztomurcuk Duygus55 Birazda bulunduğunuz yerdeki şubeyle alakalı bir durum bu. Bir kaç aydır her kargoyla sürekli çalışıyoruz mecburen sürekli bebek alışverişi yapıyoruz, hiçbirinde sorun yaşamadım ama en hızlı hizmeti de Aras kargodan alıyorum.
burcuakbasss Babydr yarın çok kalabalık olur diye düsünüyoruz eşimle ama gitmeyi de istiyorum bir yandan 😓
Pelus Bugün koton’dan 20 tl ye büyük Müslin bez aldım,lcw deki 2 lilerden hiç bulamadım,mecburen koton’dan aldım artık.
Hulyaaaaa75 Pelus ben lcw den ikili müslin bezlerden aldım da çok küçükler ne olarak kullanıcam onlari bilmiyorum nasl kullanablirim yaa
mrymdnr Pelus glsmkll Müslin bezler kumaşcılarda çok daha ucuz üstelik 1 metreden 2 tane çıkıyor ve ağız bezide çıkıyor kenarlarınıda tığladık
Bitanesiii Hulyaaaaa75 evet cok kucukler ortu olarak kulkanabilirsin yada e bebekten muslin bezden agiz silme mendilleri vardi bi terziye verip o sekilde kullanabilirsin belki
Hulyaaaaa75 glsmkll ben ikili olanlardan aldım lcw den 20 tl ama çok kucukler heralde puset üstü flan yada blmiyorm nasl kullanablcegmi 🙈
Tubacam glsmkll ben youbebek in instagram sayfasından aldım. Gerçi fiyatları artmış ama baya güzel ürünleri var.
Suzitosuzi glsmkll jokerden aldım 40 tl büyük olsun istedim yazın üstünü de örterim diye beğendim ben.
Bilge35 glsmkll ben baya oldu alalı agustos ayında falan aldım o zamanlar sanırım hepsi 80 falandı. Filesini de ayrı aldım köpük file .
Elder Hulyaaaaa75 benimde ablmalr ondan almış yastıklarının ileride yüzüne örtebiliriz küçükken banyo sonrası saçını emsin diyede olabilir sallarken yüzünü örtmek içinde olabilir
Elder Arkadaşlar hepsiburada da omo baby sıvı deterjan 2250 ml i 24,90 ben sipariş verdim çünkü en uygun burada hem kaliteli hemde en kötü markalardan bile daha uyguna geliyor
Aylin01 Tahinpekmezim bebiş iyi 34 haftalık olduk artık hareketleri canımı acıtıyor özellikle o minnacık ayaklarıyla beni sürekli tekmeliyor ve doymuyor sürekli aç 😁 senin bebiş nasıl