SemraSnmezTuru elffcosr internette de sipariş verilmiyor ki 🤷🏼♀️ Keşke düzgün bi bilgi verseler 😔 paket içeriği güzeldi.
Seyma18 Civilin uygulamasında salla kazan gibi birşey var tli sallayıp döktürüyorsun 😁 Ben az önce salladım 500 puan verdi 10bin puanım falan var 2tl ediyor 😒 ama belki hediye de verir size hadi sizde döktürün 😁😁
Goncagp BehiyeGrel ben süt sağma Makinesi pişik kremi humana çay bi kaç parça bi şey daha almıştım sorunsuz geldi. Sıkıntılı bi site değil güvenerek alışveriş yapılabilir
nisanisa Guldenn güzel mi bari bende geçen burda bi battaniye yazmışlardi 15 liralık gidip baktım hep tüy döküyodu eşim bana kalmadan elimden aldı hemen ne biçim battaniye bu diye
MelekCeylanKaplan Ozlemozlm ben trendyoldan aldım baybmall ın ürünleri cok indirimdeydi aynısı gelıyo guvenılır bı sıte tavsıye ederım
Es5ra Prensimingeliyo evet bugün baktım LC dekilere pembe çizgili gördüm tek önden düğmeli pijama olarak onlarda biraz çocuksu geldi bi tane de beyaz vardı o iyiydi ama inceydi.kışlık pijama bulamadm orda🙄
minik23_ Ya hevesinizi kırmak istemem ama ebebekteki banyo setinde herhangi bir renk gönderilecektir yazıyor yani kız bebeğiniz için alıyosanız mavi renk de gelebilir demek 🤔 ama yorumlarda genelde şeffaf gönderildiği yazılmış umarım herkese öylr gönderirler ☺️
nisanisa Guldenn battaniyeyi yıkadin mi hiç canım hala tüy döküyomu eşim bebeğin ağzına burnuna kaçar böyle şeyler alma dedi benim de içime sinmedi almadım öyle
Minikkurabiye elffcosr internette nerde satisi varmis ki bende e beber facebooktan yazdim bana şimdi cevap vermisler o kampanya eski tarihlidir şuan gecerlicdehkldir yazmışlar.
elffcosr Minikkurabiye yoktu zaten internette sanırım o gün için sınırlı stok vardı hemen bitti. 😊 nasibimizde yokmuş 😊