AyazAdamom ZeynpDuru https://www.cimri.com/bebek-bakim-cantasi/en-ucuz-mustela-merhaba-bebek-cantasi-fiyatlari,50006546 Ben bu sayfadan baktım en uygun n11.comda gözüküyor 😊
Goncagp Arzuu34 bende fırça aldım geçen ayın ürünü dediler küvetten için keşke burada da olsa :) ne gğzel denk getirmişsiniz 😊
Hulyaaaaa75 Goncagp arkadaslar ben burda mesajı görünce eşimi gönderdim şok a bi tane küvet kalms oda maviymiş kzmız olcak oyuzdsn alamadk ama bütün soklarda varmıs galiba broşürde olmadıgı halde geliyoms hep
tutu11 Nefesimm n11 den 25 tl ye chicco nun kol alti olcerli olanindan aldim gayet memnunum kullanıyoruz. Temassız olanlara guvenemedim. Kulaktan da olcer en iyi braun fakat o da cok pahali
GokceGenc tutu11 braun kulaktan olçeri 205 almıştım 3 ay once suan 450 olmuş cnm uçmuş fiyatlat resmen
Bilge35 tutu11 cnm tavsiyem ateş ölçer almak isteyenler eczanelerde 10 tlye var oralardan alabilirsiniz güvenli koltuk alçı ateş ölçerdir.
tutu11 Yasemin30 kizimin daha yeni 40i cikti. Eve geldiğinden beri kullanıyoruz. Cok faydasını gorduk. Evin her yerinde onunla gezdiriyoruz. Kucağa almak isteyen olursa da yine yatakları beraber veriyoruz. Tavsiye ederim.
Yasemin30 tutu11 nerden aldınız gaz giderici reflü yatağı var birde yine sadece reflü yatağı al aynı mı ikisi
Seyma_ Sydgrdlb ben intternetten kiraz cekirdekli almak gibi bir hata yaptım cekirdeklr kurtlanms geldi aman dikkat
Zeynep360 Seyma_ nasıl yani? Ben de aldım ama kaldırdım şimdilik odasına. Nasıl anladınız kurtlandığını dikişli geliyor
Hayalvemasal00 behrem bebegime tarak ve tirnak makasi seti almak istiyorum. Nerede uygunu indirimlisi vardir kizlar bilginiz varmi?
Nefesimm Hayalvemasal00 22.50 a tirnak makasi seti aldim bebedorun kini cünkü diğerleri cok kullanissiz cicili bicili ama . Kuzenime oldu cunku aynisi gitti bundan aldi.
Busraarslan Hayalvemasal00 miniçonun internet sitesimde çok uygun haftasonlarıda kargo bedava yapıyorlar
Ozlmun Bilgenizamo mağazada gördüm ben de diğer 70 80 lira olanlarla aynı marka aynı paket, sadece renginden dolayı indirime girmiş ama renklerini de beğendim ben 👍
Yesimgirayvemucizemiz Esra93 @minikonsept var instagramda yaptırabilirsiniz ordan ben ordan yaptırıyorum şahane oldu 2 tane çekim için bakmak isterseniz instagram hesabım @gelinpembis ☺
mrymdnr Esra93 Kesinlikle ınstagramda tugbakuyu_forbaby tavsiyem ben çok memnun kaldım ama henüz kullanmadık 😊