Nefesimm Sakaryali54 maalesef kalkmis varmis isin saçmalığı yayınlamalari ne yapıyorlar mağazaya müşteri cekmekmi amac anlamadım
Hulyauygur Ben İstanbul Beylikdüzündeki büyük e bebeğe gittim biraz önce böyle bir kampanya geçen sene vardı ancak mağazaya hiç gelmedi internet üzerinden satış oldu dediler 🤷🏽♀️🤦🏽♀️
Bussraa Kizlar ebebek 150 tl lik kupona 250 tl alisveris kampanyasindan kupon alanlar icin bilgi vereyim. Bugun gidip kullandim kuponlarimi. Bir tane kupon icin bir tanede hediye ceki icin size kod gelmeli. bize sadece hediye ceki icin gelmis, kasa da musteri hizmetlerini arayip almak zorunda kaldik yarim saat surdu cikmamiz. Birde indirimli urunleri indirimli fiyati ile alabiliyosunuz herhangi bir degisiklik yok ( bezler ve mamalar haric) biz 500 tl lik alisveris yapip 300 tl odemis olduk.
Es5ra Bussraa bu kupon işini anlamadm ben.baktım o kadar e bebek sitesine ama kupona dair bişi bulamadm🙄üyeyim de e bebeğe.baya da alışveriş yaptık ama ne hediye çeki ne kupon gelmedi.ne yapmam gerekiyor
seymaerb EmineIsbilir 79 cm boyu . En olarak çok geniş değil ama kenarları yüksek . Bide gunesligi var . Kılıfı çıkarılıp makinaya atılıyor. Ben 130a aldım ama şuan 150 lira
TugbaKnalada Dilansncr markantalyanın karşısında akrabamızın dükkanı var ordan indirimli aldım sayılır kıyafetleri. Kaç aylık ?
Orhnhlhsn Kızlar 1 ekim 4 ekim arası migroslarda bebek bezlerinde 2.ürüne yüzde 40 indirim olacak haberiniz olsun
Esra8861 Arzuu34 bende elektrikli pompa düşünüyordum ama dogum yapan bır arkadasım alıyorsun ama bebek bazen sagılıp bıberonla verilen sütü almıyor dedi, kasıklada denedik her sekilde almıyor dedi. İlla emecek dedi. Ya bu şekilde e olursa, borsa gıtmezmı
Arzuu34 Esra8861 Çalıştığım için 4 aydan sonra alışması gerekecek. Benim için zorunlu ihtiyaç. Çalışmıyorsanız tabii deneyip karar verebilirsiniz.
Unzile35 Esra8861 çalışıyorsan biraz zorunluluk diğer türlü de bebek yeni doğduğu zaman sütü boşaltamıyormuş tam Mastit olan çok oluyormuş kalanı sağıp boşaltmak İçin ideal manuel olanların çekim gücü düşükmüş ve acıtıyormuş tecrübeli arkadaşlardan ben bunları edindim sırf bundan dolayı aldım. Çalışıyorum da nitekim lazım inşallah sağdığım sütü alır.
NekwaSultan Esra8861 aynen doğru benimki 2 aylık fazlasini buzluga attim ama bibreonfln tutmuyor simdiden alma ama gerek kalirsa 2li ve elektirikli al canim
Kubdenya Esra8861 https://www.karaca-home.com/urun/karaca-home-baby-ducks-aplike-nakis-nevresim-takimi?gclid=Cj0KCQjw6MHdBRCtARIsAEigMxENXP9aekD9RkgvN-_CFXkYVlDNh7WrPeY0gxrPhyDTnMxSZNG_wpgaAkvrEALw_wcB Buna bakabilirsin