rileyss Esilaebru ben 2 tane yenidogan 2li takım 2 tane de hastane cıkısı aldım. bunun dısında 1 tane yenidogan 4-5 tane de 0-3 aylık kıyafet aldım. toplam 10 parca kıyafeti var yani. ama ilk gebeligim cok bilmiyorum ne alınır :( bir de mahalle baskısı yuzunden corap bile almıyorum artık hevesim kactı
Esilaebru rileyss neden ki anlamadım rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah tabiki de hazirlik yapip almamiz gerekiyo.
Meryem34 rileyss banada çok diyen oldu ama ben çıtçıtlı uzun kol kısa kol çok kullanılıyormuş bedenleri farklı farklı aldım çorap eldivende, ağız mendili daha çok lazım olan birşeymiş ondan fazladan aldım 😇
Yogurtlupilav rileyss kıyafet fln nasılsa 1 günlük iş. E-bebek e gittinmi 1 saatin içinde hepsini halledebiliyorsun. Öbür ihtiyaçlar daha kafa karıştırıcı bence. Göğüs pompası, kalkanı, işte battaniyesi, arabası fln sıkıntı..
rileyss Esilaebru ya 2 corap aldım aman sakın alma giydiremezsin, tulum aldım hastaneden cıkıp eve gelene kadar kilo alır bosuna almışsın diye diye heves bırakmadılar. en sonunda almaktan vazgectim ihtiyac olunca esim ben gider alırım bosver dedi ben de oyle yaptım :)
Esilaebru rileyss milletin lafı sözü bitmez canim valla bosver takma insan gorunce hevesleniyo almak istiyo olani giydiririz artik bizde ins. Ben aldigimi falan söylemiyorum kimseye netten falan arastirip bakiyorum bosver onu bunu takma
Gkgk Esilaebru selam canım bende ikisi arasında kaldım ve baybnestten vazgectim ☺️ Kargom bugün geldim Esimin işyerinde akşam açıp bakacam bi inş güzeldir resimlerde daha şık duruyor acıkcası
rileyss Esilaebru zaten kıyafet dısında aldıgım hicbir seyi soylemedim cok rahat ettim :) diger aldıklarım icime cok sindi bu yuzden
Mel-sin YoremBal Hadii ya yorganı yoktu o halde içinde. Ben de yorgan da var zannedip sipariş vermiştim.
SemraSnmezTuru Cynthiasel prima nın toplamı mı 60 tl tuttu acaba yoksa tek paket mi 60 tl ? Bi de link gonderebılır mısınız ?
Babies16 YoremBal nbb nin hem sungerli hem balemli modeli var onu aldim 35 tl di goruntu olarak gzuel duruyor.balemsizler cok kotu durdu tercih etmedim
TugbaKnalada Babies16 balemli emzirme sütyenleri veya sütyenler süt kanallarını tıkıyormuş. Telsiz olanlarından alınmasını öneriyor uzmanlar.
Babies16 TugbaKnalada evet malesef oyleymiste bende yillardir balenli kullamiyrm dierlerni denedim cok kotu durdu. Emzirme atleti fln da aldim evde onla idare ederimde disarda balensiz biraz zor olur ama bi sorun yasarsam mecbur balensiz alrm tabi
Babies16 Kubdenya n11 de 50 litaya aldim setini kovasi kapagi tasi kuveti filesi. Bi bakim sitersenz bebek banyo seti yazinca cikar
Hulyaaaaa75 Kubdenya sok a git canim bi kac taneye birdsn bak biz dun nereye baktiysak vardi cokda kullanisli yengem kullaniyo hemde 17.99
Seyma18 Kubdenya ben set olarak e bebekten aldım 110 TL idi ama şuan 150 TL olmuş sanırım köpük filesi falan vardı
Emine3 Esra93 ikiz bebeklerim için kombin.comdan yaptırmıştım en uygun orasını buldum bir bakın isterseniz
Esra93 Emine3 teşekkür ederim bende araştırıyorum emelbaby kids uygun sanki tulum ve 3 yaş tshirt için 70 tl dediler
semazkcblc Babies16 ben pentiden 40 tlye telsiz süngerli sütyen aldım. Üçgen kaplı bikini üstü gibi düşünün teli yok çok da memnunum şuan. Öncesinde sporcu atleti kullanıyordum ondan bile rahatmış tavsiye ederim