Duman123 Buse1907 kuzum allah senden razı olsun 🙏 çok güzel şeyler aldım. Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
SeherNilgnBakrc maziz birkaç kez gördüm site güvenilir mi ürünler geldi mi ? Bende o file bayılıyorum 😍
maziz SeherNilgnBakrc site güvenilir gayet ben de Instagram'da takip ediyorum Yeni açıldı bir de o yüzden baya uygundu fiyatlar 😊
Damla-bartu Slm bi yardım kızlar mustela yada bübchen şampuan bakım seyi alıcam hangi site güvenilir ve uygun fiyatlıdır
Kamelya Damla-bartu ben akakçe sitesinden aloanne satıcıdan aldım mustela set fiyatı nedir bilmiyorum su an
RabiaGlck Damla-bartu babymallda bübchen seti 77 tl ydi. Bundan bi kaç hafta önce 95 tl ydi bi alana bi bedavaydı ama
Krispiim16 Damla-bartu n11 den aldım canım 5 ki ser çanta içinde bugün elime ulaşacak 😂 bübchen marka aldım
Esraakks Joker de gb beli air 4 bebek arabası 4500den 2000 tl ye düşmüş. Ben bebek arabasını aldım ama İhtiyacı olanlar bi baksın derim
Ruyam34 Buse1907 Evet set şampuan 500ml , vücut losyonu300 ml , pişik kremi 100 , vücut yağı 100 ve bakım seti çantası içinde
Alyamerve şimdi bimden pilsan ilk adım arabası aldım 80 tl civilde n11 170 tl idi. aklınızda bulunsunnkalmışmıdır bimden bilmem
matisse Kizlar aliexpressten meshur bebek bakim cantasindan almistim bugun geldi. Urun cok kaliteli! Arkadasimda baska bi saticidan almisti ama onunkini o kadar begenmemistim. Tavsiye ederim. Ben yeni kullanici kuponuyla 87 tlye aldim. https://s.click.aliexpress.com/e/b0WDzAwk
denizel Sina https://www.babymall.com.tr/urun/bubchen-hos-geldin-bebegim-seti-a-bbc-23160-mavi?gclid=EAIaIQobChMI9vHonqnh3wIVk-R3Ch2GSgZgEAQYASABEgJFUfD_BwE Linki burada bakabilirsin canım. İçindekiler: Bübchen Bebek Yağı 200 ml Bübchen Bebek Şampuanı 200 ml Bübchen Pişik Kremi Bübchen Bebek Sabunu
Sina Kızlar merhaba hastane çıkışı olarak güpürlü dantelli tulum normalde heryerde 120 150 lira arası satılıyor bi arkadşmla kendime yaptm yarı fiyatına geldi bana isteyen olursa sizlerede çok uyguna yapabilirim gmsenakl adresnden resim atabilirim arkadşm ihtiyaclarını karşılıcak bende yardm edicem 😇