Sedaades burcuakbasss orada bir e bebek vardı onun dışında mo? Açılışa özel indirim yaparşar o zaman ☺️
Ayb dilanbartos ben de öyle yaptım herşey nette uygun fiyata değil hiç ummadığım mağazalarda daha uyguna bulduğum ürünler oldu
DuyguEyupoglu Kiraz çekirdekli değil ama 67₺ olan kiraz çekirdekliler daha kullanışlı gaz sancılarına birebir geliyor👍🏻 Kiraz çekirdekli olanlarda maşallah renklerine göre fiyat yapmışlar şaka gibi😪
sydv elifffff arama yerine avent cam biberon yazdım çıkanlardan aldım bu sefer çok şey aldığım için kargo ücretsiz olana pek bakmadım en uygun fiytlıyı seçtim banyo filesi burun aspiratörü falan hepsini tek tek aratıp çıkanların içinden aldım ☺️
EmineIsbilir burcuakbasss nerden biliyorsun canım internetten baktım da mağaza yeri göstermedi nereye açılacakmış net olarak söyler misin
Nrsaytr Jokerde sleeppy yeni doğan ıslak mendilin 12 tanesi 39 tl. İnternet stoklarını bitirmişler ama mağazalarda bulabilirsiniz belki.
Humus Nrsaytr sec marketten sleepy islan mendil uclusunu 7.5 tlye aldm. 12 tane almis olsaydm 30 tlye geliyor. Sec marketten de alabilirler
Seyma18 behrem civilde kışlık tulumlar 30 tl olmuş burdan bakabilirsiniz 😊 https://www.civilim.com/kampanya-9?brnd=Bestido&rpg=1
Harunnisa behrem instagramda ugurlu bebe ve en ucuz bebek marketi aiteleri var cok uygun ürünler var tavsoye ederim ben oradan alisveris yapicam daha baslamadim
Aybuke35 Harunnisa Ben ordan baya ürün aldım çok güzel kumaşları ve 3 günde geldi birde minik yastk ve patikli pjima göndermişler 🤗